Guide til opstart af motorsav

Har du købt med en Husqvarna kædesav hos og mangler hjæp til udpakning samling samt opstart, læs denne guide først.

At få en ny benzindrevet motorsav betyder også at du sætter dig ind hvordan man starter den korrekt for at undgå startproblemer.

Allerførst er det naturligvis vigtigt at sikre der er brændstof på din motorsav. Brug disse guides omkring kædeolie eller blandingforhold.

Når du skal igang med at bruge din motorsav, er det vigtigt at du har beskyttelsen i orden, og iført hjelm og visir, støvler og skærebukser med skæreklasse svarende til din motorsav. Er du i tvivl om hvilket udstyr der egner sig bedst, så kontakt os endelig på 98 17 27 33.

 

Sørg altid for at din kæde er strammet og klar til brug. Der findes mange kædestrammersystemer, nogle kræver værktøj, mens andre kan gøres i hånden.

Husk altid at bruge sikkerhedshandsker når du røre ved savkæden. Er du i tvivl omkring montering af kæde, se da denne guide fra Stihl.

Opstart af de forskellige motorsave afhænger af hvilken type starter de anvender. Nedenunder har vi samlet de mest genkendelige typer fra Stihl og Husqvarna.

Ved afhentning af din kædesav hos Savdoktoren, er den samlet og har været startet samt tjekket igennem. Ved levering på hjemmesiden er maskinen tilpasset producentens indpakning.