Wolfcraft

Tyske Wolfcraft har siden 1949 produceret kraftfuldt værktøj og alskens slags tilbehør hertil. Med Wolfcraft får du pålideligt og robust udstyr, der kan lette dit arbejde med bl.a. savning. Virksomheden er desuden kendt for sin innovative tilgang til værktøj og løsning af de udfordringer, du kan stå over for i dit arbejde med træ og skovning.

En Wolfcraft savbuk gør savningen lettere og mere sikker


De velkendte Easy-Cut savbukke fra Wolfcraft er næsten ikke til at undvære, når du skal save brænde med en motorsav. En Wolfcraft savbuk holder brændet fast under savningen, og skæremålene på selve savbukken gør det let og enkelt at save kævler på både 25 og 33 cm. Desuden kan den foldes sammen, når du ikke bruger den, så den optager minimalt med plads.

Når du er færdig med savningen, kan du opbevare dit savede brænde i de praktiske brændeholdere, ligeledes fra Wolfcraft, der fås i forskellige størrelser og desuden let kan tilpasses i bredden uden brug af værktøj ved hjælp af det smarte glidestykke i midten.

Wolfcraft har mere end 70 års erfaring med værktøj og tilbehør


Når du skal vælge udstyr til din næste skovningsopgave, kan du med fordel vælge Wolfcraft, der med mere end 70 års erfaring og tusindvis af varer i sortimentet er et sikkert valg. Wolfcraft er en virksomhed præget af innovation og nytænkning, og det skinner også igennem i udvalget af smarte redskaber, der er særligt udviklet til at gøre dit arbejde lettere og mere sikkert.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Wolfcraft, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Vi vil med glæde give dig et godt råd med på vejen og sørge for, at du gør et køb, som du bliver glad for.