STIHL Havetraktor

Stihl havetraktorer er kendt for god kvalitet og høj holdbarhed. De er desuden brugervenlige, effektive og behagelige at køre på. Til større plæner eller græsarealer kan en Stihl havetraktor være en oplagt løsning. På den måde er du sikret en perfekt klippet plæne året rundt.

2 produkter

STIHL RT 4097 SX Havetraktor
6165 200 0009
Udsolgt
7,2
95 cm
197
24.995,00 kr.
STIHL RT 4112 SZ Havetraktor
6165 200 0013
Udsolgt
10,7
110 cm
221
31.495,00 kr.

Find din nye Stihl havetraktor her


Måske har du ikke mulighed for en selvkørende robotplæneklipper. Det kan være, at din have simpelthen er for kuperet eller fyldt med buske, træer, bede og andre udfordringer. Eller måske har du bare en meget stor have eller nyder selv at slå græsset til perfektion. I så fald kan en Stihl havetraktor være et perfekt valg for dig.

Selvom en havetraktor fra Stihl umiddelbart er en dyr investering set i forhold til andre græsklipningsløsninger, så kan den sagtens vise sig at blive betalt hjem hen ad vejen. For du får ikke blot en holdbar og effektiv havetraktor, som vil holde i mange år frem, men også en maskine, der kan bruges til mange andre formål. En havetraktor slår nemlig ikke kun græs. Ved at spænde en vogn efter kan den også bruges til at flytte tunge ting såsom væltede træer, jord og fliser.

Du får altså mere end bare en plæneklipper, hvis du anskaffer dig en Stihl havetraktor. Herunder kan du læse om nogle af de øvrige fordele ved en havetraktor fra Stihl:

Pedaldrift


Stihls havetraktor styres som en bil med pedalen til at give gas med. Du behøver altså ikke bekymre dig om at koble ud, skifte gear eller noget som helst andet. Det gør køreoplevelsen meget let og ubesværet.

Sideudkast


Havetraktoren klipper og kaster græsset ud til siden. Takket være det smarte toknivssystem bliver græsset klippet så fint, at det automatisk forsvinder, når det kastes ud over plænen. Klippes plænen hyppigt, vil afklippet slet ikke være synligt og endda tilføje ny næring til plænen.

Hydrostatisk drift


Intet manuelt gear her, alt sker glidende, hvilket igen gør køreoplevelsen så problemfri som muligt, og du skal ikke koncentrere dig om at flytte en gearstang eller koble ud hele tiden.

Kørekomfort


På en Stihl havetraktor er der god siddeplads, og den er samtidig nem at komme op og ned af. Der er med andre ord gjort meget ud af, at det at køre på en Stihl havetraktor skal være en komfortabel oplevelse, også selvom du nogle gange skal sidde der i mange timer ad gangen.

Se i øvrigt vores andre, mange maskiner og redskaber fra producenten Stihl lige her.