Jan er bare Savdoktoren!

Han har gennem de sidste mange år fungeret som vores helt egen servicemontør på alle typer håndholdte maskiner til brug indenfor skov, have og anlægsmaskiner.

Gennem årene er alle mærker blevet serviceret og repareret på enten værkstedet eller i den veludstyrede servicevogn, der besøger den "tilskadekomne" direkte hos kunden uden ekstra omkostninger.

Denne service skal dog aftales med "Savdoktoren" og foregå i forbindelse med vore ugentlige ture til Vendsyssel, Thy og Han Herred.

Hos "Savdoktoren" går ingen forgæves med hverken service, reparationer eller vejledning, næsten uanset hvilken kædesav det handler om...!

Du får det simpelthen ikke bedre service nogen steder....
"Savdoktoren" er desuden din garanti for kompetent service, fejlfinding og helbredelse af din kære maskine.

Mærk forskellen - det koster ikke ekstra...!

Lad Savdoktoren guide dig

Det kan virke totalt uoverskueligt hvordan man lige får skiftet den trimmersnøre eller hvordan man kender forskel på sværdets indfæstning.. Derfor har vi forsøgt at gøre det en del nemmere at blive klogere på maskinerne i skuret, og lavet nogle nemme guide-videoer med savdoktoren selv der besvarer de hyppigste spørgsmål.

Her på siden har vi samlet det mest omfattende guide-videoer af Savdoktoren der kan hjælpe dig med lige fra hvordan du sliber din motorsavskæde, til hvordan du blander din egen bio-olie.

Du kan se alle guides her:

Gratis rådgivning

Kontakt os for gode råd og gratis vejledning vedrørende din maskine.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte Savdoktoren på:

98 17 27 33 info@savdoktoren.dk