Vilkår og betingelser for salg og returnering (“vilkår”)

Tak, fordi du handlede hos Savdoktoren. Vi gør vores yderste for, at du får en tilfredsstillende oplevelse, når du handler hos os på https://savdoktoren.dk eller telefonisk på 98 17 27 33. Savdoktoren fungerer som salgskanal for P. J. Skovværktøj ApS, Virkelyst 3, 9400 Nørresundby med CVR-nr. 30 82 79 61. For at gøre det lettere for begge parter omtaler vi herefter P.J. Skovværktøj som “Savdoktoren”, “os” eller “vi”. Du kan kontakte os telefonisk på 98 17 27 33 fra mandag til fredag mellem kl 08.00 til 16.00 og lørdag mellem 10.00 til 12.00 (med forbehold for helligdage og andre lukkedage), pr. post på førnævnte adresse, ved personlig fremmøde i butikken eller via e-mail på info@savdoktoren.dk.

OBS: Grundet begrænset antal personale om lørdagen besvarer vi alle de telefonopkald som det overhovedet er muligt - send os en mail med dit telefonnummer samt forespørgelse, og vi er hurtigst tilbage til dig.

Som ved andre købsoplevelser er der vilkår og betingelser, som gør sig gældende for handel på Savdoktoren. Hvis du køber en vare via Savdoktoren, gælder disse vilkår for salgskontrakten mellem dig og Savdoktoren.

Returpolitik

Returpolitik


Returret og Annullering Du har ret til at annullere din ordre eller returnere en vare uanset årsag inden for 14 dage efter modtagelse. Hvis du har købt flere varer, kan du returnere en eller flere varer, selvom de er købt i én ordre.

For at returnere eller annullere skal du informere os inden for 14 dage via telefon på 98 17 27 33 eller e-mail til info@savdoktoren.dk og udfylde vores standardfortrydelsesformular.

Returneringsproces Efter at have informeret os, skal varen/varerne sendes retur inden for 14 dage med den originale kvittering og emballage samt medfølgende tilbehør. Vi tilbagefører beløbet inden for 14 dage efter modtagelse af varen/varerne eller dokumentation for afsendelse.

Refusion og Omkostninger Vi refunderer alle udgifter, undtagen for ekspreslevering og fragtomkostninger ved delvis retur. Hvis varen er beskadiget, kan vi modregne tilbagebetalingen med varens tabte værdi.

Returlabel og Forsendelse Du kan købe en GLS returlabel via vores webshop, der kan printes eller bruges med en QR-kode. Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken for at kunne spore den.

Returnering skal sendes direkte til vores erhvervsadresse:

P. J. Skovværktøj ApS,

Virkelyst 3, 9400 Nørresundby.

Bemærk: Pakker må kun sendes med omdeling. Vi afhenter ikke i pakkebokse eller posthuse.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Eventuelle fejl eller mangler ved varen/varerne leveret af Savdoktoren, skal påberåbes inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt, at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Savdoktoren. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen/varene leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Savdoktoren har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Savdoktoren.

Returnering

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: maskiner på over 30 kg, som plæneklippere, traktorer, riders og sneslynger.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 800 DKK, afhængigt af postnummer med fragtmand.

Priser og prisreduktioner/-korrektioner

Savdoktoren forbeholder sig til enhver tid retten til at ændre priser for produkter, som vises på Savdoktoren og til at korrigere prisfejl, som kan være opstået ved en fejl. Eventuelle prisændringer vil ikke påvirke en ordre, som allerede er bekræftet af os. I tilfælde af en prisfejl giver vi dig besked om fejlen og giver dig mulighed for enten at gennemføre købet til den korrekte pris eller annullere ordren uden omkostninger for dig.

Udover din ret til at annullere din ordre eller returnere en vare uanset årsag som forklaret overfor, kan du kontakte Savdoktoren på 98 17 27 33 for at bede om en tilbagebetaling eller kredit på forskellen mellem prisen, du er blevet opkrævet, og den aktuelle salgspris, hvis Savdoktoren skulle reducere prisen på varer fra Savdoktoren inden for 14 kalenderdage efter at du har modtaget dit produkt. For at modtage tilbagebetaling eller kredit skal du kontakte Savdoktoren inden for 14 dage efter prisændringen. Bemærk, at dette ikke omfatter tidsbegrænsede prisreduktioner, som f.eks. de reduktioner, der forekommer under særlige salgskampagner.

Ordre, ordrebekræftelse og ordreaccept

For at afgive en ordre på varer hos Savdoktoren kan du besøge butikkens websted på https://savdoktoren.dk og derefter blot tilføje de produkter, du ønsker, til din indkøbskurv, betale (med den valgte betalingsmetode) med din konto eller som gæstekunde og få dine varer leveret til dig eller den person, du har angivet. Alternativt kan du ringe på 98 17 27 33 fra mandag til fredag mellem kl 08.00 til 16.00 og lørdag mellem 10.00 til 12.00 (med forbehold for helligdage og andre lukkedage), hvor en af vores specialister kan hjælpe dig igennem hele ordreprocessen fra varevalg til betalingsmetode. Uanset hvordan du vælger at bestille, vil du få mulighed for at gennemse din ordre, før du sender den. Når du har afgivet din ordre, giver vi dig et ordrenummer.

Fragt og levering

Leveringstiden er beregnet ud fra hverdage - mandag til fredag.

Den oplyste leveringstid er et vejledende estimat, og afspejler vores typiske leveringstid.
Længere leveringstid kan forekomme ved travlhed, eller ved forsinkelse hos vores underleverandører.

OBS! Savdoktoren tilbyder kun levering til Danmark, eller Sverige til udlandspriser + tillæg.

Leveringstider er estimeret ved levering til fastland samt brofaste øer i Danmark.

Har du spørgsmål til levering i andre EU-lande, er du velkommen til at kontakte os på info@savdoktoren.dk

Fri Fragt

Hos Savdoktoren tilbyder vi fri fragt på bestillinger på over 499 kr. – forudsat, at varerne sendes til en pakkeshop i Danmark med GLS. Hvis din valgte vare overstiger 20 kg eller 200 cm på længste side, vil blive pålagt et forsendelsesgebyr på ordren pga. forsendelse til privatadresse eller erhverv er nødvendig.

Savdoktoren tilbyder forskellige muligheder for levering gennem GLS eller ved fysisk afhentning i en af vores butikker.

Til GLS Pakkeshop (49 kr - Fri fragt over 499 kr)

Pakkeshop er en fleksibel leveringsform til private modtagere.

Vælg selv i hvilken Pakkeshop, du vil hente din pakke.

Når du indtaster din mailadresse og dit mobilnummer sender GLS automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning.

Husk at medbringe pakkenummer og gyldigt ID, når du henter pakken.

Til din privatadresse (49 kr)

Når du bestiller med levering til din privatadresse, har du mulighed for at ændre din levering.

Når pakken er sendt, sender GLS en mail til dig.

I denne mail kan du ændre din levering til f.eks. Pakkeshop, en anden adresse, levering en anden dag eller du kan lave en fuldmagt, så GLS må levere din pakke uden kvittering.

Hvis du ikke reagerer på mailen, forsøger GLS at levere pakken på din adresse. Er du ikke hjemme bliver pakken leveret i en GLS Pakkeshop nær dig, og du får information om dette.

Til en erhvervsadresse (50 kr)

Husk at afstemme med din arbejdsplads, om det er i orden med levering af dine privatpakker.

GLS leverer til pakken sammen med andre pakker til varemodtagelsen eller der hvor GLS normalt leverer pakker.

Leveringstiden er beregnet ud fra hverdage - mandag til fredag.

OBS! leveringstider gælder ved levering til fastland samt brofaste øer i Danmark.

De gældende fragtsatser kan findes på samtlige varesider under fanen “fragtsatser” eller ved bestilling. Din ordre vil blive afsendt, når alle varerne på din ordre er tilgængelige til en samlet levering, medmindre andet er aftalt. Bemærk. at den faktiske levering af din ordre kan blive påvirket af mange hændelser, som er uden for Savdoktorens kontrol, når den er blevet afsendt.

Når Savdoktoren har taget sig af afsendelsen af de varer, du har købt hos Savdoktoren, overgår risikoen for tab eller beskadigelse af varen/varerne til dig, når du eller den person, du har angivet, kommer i fysisk besiddelse af varen/varerne.

Hvis du oplyser et sted hvor din ordre må stilles, i tilfælde af, at du ikke er hjemme, ophører erstatningsansvaret for GLS, såfremt GLS har afleveret ordren som aftalt. Hverken Savdoktoren eller GLS er derfor ikke ansvarlig for, hvad der sker med pakken når den er henstillet på modtageradressen hos dig eller den person, du har angivet.

Varetilgængelighed og -begrænsninger

På grund af stor efterspørgsel og/eller forsyningsbegrænsninger for nogle af vores varer kan Savdoktoren have et begrænset antal varer tilgængelige til salg.

Visse STIHL maskiner skal afhentes i vores butik på førnævnte adresse. Disse maskiner vil fremstå som reserveringer ved online bestilling og være tydeligt markeret, som en vare, der kun kan afhentes i butikken.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af Savdoktoren i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website på https://savdoktoren.dk/customer/account/. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten kan du kontakte Savdoktoren på 98 17 27 33 fra mandag til fredag mellem kl 08.00 til 16.00 og lørdag mellem 10.00 til 12.00 (med forbehold for helligdage og andre lukkedage) eller via e-mail på info@savdoktoren.dk.

Betalingsmuligheder

Savdoktoren tilbyder betaling ved kreditkort og MobilePay.

Ved betaling med kreditkort, når du afgiver din ordre, blokerer vi op til det samlede beløb for ordren på dit kreditkort. Hvis vi ikke modtager godkendelse fra kreditkortudsteder, giver vi dig besked om at oplyse os om en anden betalingsmetode. Dit kreditkort vil blive opkrævet, når vi har behandlet og afsendt din ordre.

Vi overholder stærk kundeautentificering ift. elektroniske betalinger (SCA).

Vær venligst opmærksom på, at der kan være et transaktionsgebyr, hvis du betaler med et firmakort og internationale udstedte kort.

VISA Nationalt Firma - Debit 2,94%
VISA Nationalt Firma - Kredit 3,19%
VISA EU Firma - Debit 2,94%
VISA EU Firma - Kredit 3,19%
VISA udenfor EU Privat - Debit 2,94%
VISA udenfor EU Privat - Kredit 3,19%
VISA udenfor EU Firma - Debit 2,94%
VISA udenfor EU Firma - Kredit 3,19%
MasterCard Nationalt Firma - Debit 2,94%
MasterCard Nationalt Firma - Kredit 3,19%
MasterCard EU Firma - Debit 2,94%
MasterCard EU Firma - Kredit 3,19%
MasterCard udenfor EU Privat - Debit 2,94%
MasterCard udenfor EU Privat - Kredit 3,19%
MasterCard udenfor EU Firma - Debit 2,94%
MasterCard udenfor EU Firma - Kredit 3,19%

Behandling af data

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Betaling: QuickPay ApS er databehandler ved betalingsafvikling. Efter kassen bliver du videreført til Quickpays betalingsservice.

Fragt: Dine personoplysninger deles med GLS, Kokmose 3, 6000 Kolding.

Tilfredshedsundersøgelse: Vi benytter vi os af Trustpilot A/S til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen. 8 dage efter modtagelse af din ordre, vil du derfor modtage en opfordring til at anmelde os på Trustpilot. Dette er komplet valgfrit om du vil foretage en anmeldelse. Vælger du at give os en anmeldelse, er Trustpilot A/S dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Ønsker du mere info omkring Trustpilot persondatapolitik, kan du læse mere her.

Den dataansvarlige på savdoktoren.dk er indehaver Michael Manniche.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

  • Nævnenes Hus
  • Toldboden 2
  • 8800 Viborg
  • naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.01.2024

Alle priser er anført i DKK inkl. moms