Husqvarna Rider

Husqvarnas ridere er baghjulsstyrede og forhjulstrukne plæneklippere med skæret placeret i fronten. Opbygningen gør rideren til den perfekte klipper til at navigere rundt om bede, buske og andre forhindringer i haven. Riderens centerstyring sikrer, at du kan vende hurtigt og på minimal drejelængde, og det frontmonterede klippebord giver dig et godt overblik over arbejdsområdet.

2 produkter

27%
Husqvarna R 112iC
967 84 82-01
På lager
6,5
85 cm
161
34.999,00 kr. 47.999,00 kr.
Husqvarna R 316TsX AWD
9,7
112 cm
251
77.279,00 kr.

Husqvarnas ridere til private haver opfylder alle dine behov for manuel græsklipning


Navigationen er helt i top med de frontmonterede riders. Klippebordet og baghjulsstyringen hjælper dig til at kunne navigere ind på de fleste steder i haven. Uanset hvilken havetraktor, du vælger fra Husqvarna, vil du nyde godt af den patenterede BioClip-funktion. Med den patenterede måde at klippe græsset på, behøver du ikke rive plænen for rester efter at have slået græsset.

En Husqvarna frontrider er fyldt med fordele

  • Frontmonteret klippebord
  • Bioclip eller bagudkast
  • Svingbar bagaksel
  • Komfortabel førerposition
  • Nemt tilgængelige servicepunkter
  • Store hjul
  • Motor placeret bag føreren

Frontmonteret klippebord – et skridt længere frem


Med klippebordet monteret forrest på plæneklipperen har du altid overblikket, mens du slår dit græs. Klippebordet på en Husqvarna rider er designet sådan, at du nemt kan nå under bænke og buske – i nogle tilfælde bedre end du vil kunne med en manuel plæneklipper.

Bioclip eller bagudkast – nem håndtering af græsset


Ved alle Husqvarnas plæneklippere får du muligheden for at benytte dig af det patenterede BioClip-system, der afklipper græsset så fint, at resterne ikke behøver blive revet sammen. De små klipperester formulder let og gøder den eksisterende græsplæne helt uden ekstra arbejde. Har du behov for bagudkast, kan du på flere modeller også vælge den metode.

Svingbar bagaksel – rideren kører som en drøm


Opbygningen af Husqvarnas ridere med svingbar bagaksel giver dig maksimal navigation, når du skal bevæge dig rundt på din plæne. Du kan køre i cirkler om dine træer og behændigt dreje om hjørner.

Komfortabel førerposition på alle flader


Når du klipper plænen på din rider, er du placeret lavt og er dermed ikke udsat, selvom du klipper græsset på en skråning. Det lave tyngdepunkt bidrager også til riderens gode trækkraft. Samtidig er sædet opbygget med god, affjedret siddekomfort.

Nemt tilgængelige servicepunkter


Selv på den mindste model af en Husqvarna rider er det nemt at skifte klinger. På 200-serien er det muligt at vippe klippebordet op for ekstra nem rengøring og servicering af knive, mens klippebordet let afmonteres på 100- og 300-serien.

Store hjul for bedre greb


De store hjul på en Husqvarna rider giver et solidt greb, når du skal køre op ad en bakke og gør også klipperne bedre til at holde sig oppe ved bløde underlag. Hjulene giver også ekstra komfort, når du sidder på rideren.

Motor placeret bag føreren


Med riderens motor placeret bagtil fordeles vægten godt og sørger for at holde plæneklipperen velbalanceret på stigninger.

De forskellige klasser af Husqvarna ridere


Husqvarnas udvalg af ridere er opdelt i to afdelinger – frontridere til private og til professionel brug. Vi har valgt at fokusere på det, Husqvarna kalder frontridere til private haver, men det betyder ikke, at du ikke kan bruge dem professionelt. Uanset betegnelsen er Husqvarnas klippere solide maskiner, der er nemme at betjene og servicere.

R 100-serien – den mindste rider i klassen


Selv ved de mindste modeller af ridere er der utroligt høj kvalitet at hente. Plæneklipperen starter uden brug af choker, så du behøver ikke være bekymret for vejret. Betjeningshåndtag er intuitivt placeret og let tilgængelige, og det samme er håndtaget til justering af klippehøjden. Frem- og tilbagekørsel og farten på kørslen styres med pedaler, så du kan have begge hænder på rattet. Alle de gode ting kombineret med komforten og den utroligt håndterbare styring gør en Husqvarna R 100 til en god havemakker.

R 200-serien – mellemklassen kan hæve klippebordet


Alle de gode ting fra R 100 bygger R 200-serien ovenpå. Der er tilføjet en timetæller for at hjælpe dig med at holde styr på tid for service og vedligeholdelse. Rattet er justerbart for endnu bedre komfort. Klippebordet kan tippes, når der er behov for at rense knivene eller skifte dem ud. Til sidst er der er et stort tilbehørsprogram til rider-serien, som plæneriver, dozerblade, sneslynger og koste for at nævne en del af det frontmonterede udstyr.

R 300-serien – størst klippebredde og motorkraft


Husqvarnas R 300-serie er flagskibet af ridere i vores udvalg. Det er en smart, højtydende plæneklipper med en stærk motor på 9,8 kW effekt. Klipperen har firehjulstræk for ekstra stærk trækkraft på plænerne samt Husqvarna-ridernes smarte og mobile centerstyring. Den har også LED-lygter for og bag, som giver godt udsyn i mørke. Riderne i denne serie kommer som udgangspunkt ikke med klippedæk, og du kan derfor vælge mellem tre størrelser fra 94-112 cm i bredden.

Vil du vide mere om Husqvarnas frontridere?


Hvis du har set dig varm på en af Husqvarnas ridere, eller du har andre spørgsmål til plæneklipperne, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en besked til vores mail på info@savdoktoren.dk eller kontakt os på tlf. 98 17 27 33, så står vi klar til at hjælpe.