Persondatapolitik

Hos Savdoktoren forstår og respekterer vi vigtigheden af privatlivet på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Dine personoplysninger deles med GLS Denmark, Kokmose 3, 6000 Kolding.

Den dataansvarlige på savdoktoren.dk er indehaver Michael Manniche.

Som registreret hos P.J. Skovværktøj ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: michael.manniche@oregon.dk.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også informationer om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.