Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Du har ret til at annullere din ordre eller returnere en vare uanset årsag. For at returnere en vare, der er købt hos Savdoktoren skal du informere os om din hensigt om at returnere eller annullere senest 14 dage efter datoen, hvor du, eller den person du angiver, kom i fysisk besiddelse af varen/varerne. Hvis du bestilte flere varer i samme ordre, skal du informere os om din hensigt om at returnere senest 14 dage efter datoen. hvor du, eller den person du angiver, kom i fysisk besiddelse af den sidste vare i ordren. Muligheden for at udnytte denne ret er betinget af, at du giver os klar besked om, at du har til hensigt at returnere en vare eller annullere en ordre.

Du kan informere os enten ved at ringe på 98 17 27 33 eller sende en e-mail til info@savdoktoren.dk og udfylde vores standardfortrydelsesformular.

Når du har informeret os om din hensigt om at returnere en vare, skal du blot sende varen/varerne retur til os inden for 14 dage sammen med den originale kvittering og emballage samt medfølgende tilbehør. Når vi modtager varen/varerne eller dokumentation for, at varen/varerne er blevet afsendt, tilbagefører vi beløbet med udgangspunkt i den oprindelige betalingsform inden for 14 dage.

Hvis varen er beskadiget, afbalancerer vi muligvis dit tilbagebetalingsbeløb med varens tabte værdi.

Returnering

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: maskiner på over 30 kg, som plæneklippere, traktorer, riders og sneslynger.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 800 DKK, afhængigt af postnummer med fragtmand.

Vi refunderer alle udgifter, som du har betalt, der er tilknyttet varen, med undtagelse af udgifter til ekspreslevering og fragtmand.

Fejl og mangler

Eventuelle fejl eller mangler ved varen/varerne leveret af Savdoktoren, skal påberåbes inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt, at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Savdoktoren. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen/varene leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Savdoktoren har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Savdoktoren.

Alle priser er anført i DKK inkl. moms