Malt Master

At brygge øl i eget hjem behøver ikke at være kompliceret. Med et bryganlæg fra Malt Master serien, er du godt kørende fra start, og kan komme igang som ølbrygger, både hurtigt og sikkert.

Her på siden finder du bla. bryganlæg, All-grain kits og maltkværne til at komme igang med selve brygningen. til obevaring har et både flasker og fustager til tapning. Har du spørgsmål til ølbrygning, så ring til os på 98 17 27 33 eller send en mail til info@maltmaster.dk

Se vores katalog her

Stort udvalg af brygudstyr til at fremstille din egen øl


Går du med en lille ølbrygger i maven? Så er du kommet til det rette sted. Vi hos Savdoktoren er også blevet vilde med smagen af en hjemmebrygget øl, og når du først har fået gang i anlægget, er det svært at vende tilbage til en almindelig købe øl.


At brygge øl i eget hjem behøver ikke at være kompliceret. Vores Pro Master bryganlæg har alt hvad du skal bruge til at komme igang. Her får du en mikrobryggeri til enten 30, 45 eller 60 liter ølbrygning. Anlægget mæsker, filtrerer og koger øllet i samme beholder.


Er du startet helt fra bar bund, tilbyder vi også kits med en brygske, spraykugle, humlefilter, chiller og en isoleringskappe, så er det nemt at komme igang med brygningen.


Når det kommer til selve indholdet, har vi massere af all-grain kits som en færdigblanding af malt, humle og gær med tilhørende opskrift, så du nemt og ubesværet kan komme igang med at brygge. Mangler du noget at påfylde din bryg på, har vi også flasker, tappeanlæg og fustager der er lige til at påfylde din batch i.


Hos Savdoktoren går vi op i passionen og glæden ved ølbrygningen, og derfor er vi altid behjælpelig med råd og vejledning i hvordan du kommer bedst i gang med dit brygningsudstyr.


Ring til os på 98 17 27 33 eller send en mail til info@savdoktoren.dk.


Hent kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen.