Vær den første til at bedømme dette produkt
Refraktometer
62-153
Mål sukker og potentielt alkohol-indhold i din bryg med dette optiske refraktometer. 0-32% Brix (gram sukker per 100g) og 1.000-1.130 SG + ATC. Refraktometeret er kaliberet til målinger ved 20 grader men har automatisk temperatur kompensation (mellem 10 til 30 grader).
Med et refraktometer kan man nemt bestemme brydningsindekset af sin væske. Dog skal der gøres opmærksom på, at det kun virker når sukkeret er det dominerende tørstof i en opløsning.
Kommer i praktisk plastikboks med pipette, renseklud, brugsanvisning og skruetrækker til brug ved kalibrering.
349,00 kr.
Bestil nu og få varen om typisk 3-5 hverdage
På lager online
På lager i butik *
* Ring før at du kører hjemmefra for at bekræfte
Vær den første til at bedømme dette produkt
Detaljer
Mål sukker og potentielt alkohol-indhold i din bryg med dette optiske refraktometer. 0-32% Brix (gram sukker per 100g) og 1.000-1.130 SG + ATC. Refraktometeret er kaliberet til målinger ved 20 grader men har automatisk temperatur kompensation (mellem 10 til 30 grader).
Med et refraktometer kan man nemt bestemme brydningsindekset af sin væske. Dog skal der gøres opmærksom på, at det kun virker når sukkeret er det dominerende tørstof i en opløsning.
Kommer i praktisk plastikboks med pipette, renseklud, brugsanvisning og skruetrækker til brug ved kalibrering.
Med et refraktometer kan man nemt bestemme brydningsindekset af sin væske. Dog skal der gøres opmærksom på, at det kun virker når sukkeret er det dominerende tørstof i en opløsning.
Kommer i praktisk plastikboks med pipette, renseklud, brugsanvisning og skruetrækker til brug ved kalibrering.
Specifikationer
EAN | 5744417003678 |
---|---|
Intern kode | Ø13-3 |