Refraktometer

62-153

Vær den første til at bedømme dette produkt

Mål sukker og potentielt alkohol-indhold i din bryg med dette optiske refraktometer. 0-32% Brix (gram sukker per 100g) og 1.000-1.130 SG + ATC. Refraktometeret er kaliberet til målinger ved 20 grader men har automatisk temperatur kompensation (mellem 10 til 30 grader). Med et refraktometer kan man nemt bestemme brydningsindekset af sin væske. Dog skal der gøres opmærksom på, at det kun virker når sukkeret er det dominerende tørstof i en opløsning. Kommer i praktisk plastikboks med pipette, renseklud, brugsanvisning og skruetrækker til brug ved kalibrering.
Bestil nu og få varen om typisk 3-5 hverdage

På lager online

På lager i butik *

* Ring før at du kører hjemmefra for at bekræfte
Køberbeskyttelse på 10.000 DKK
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrol

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Refraktometer
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Detaljer

Mål sukker og potentielt alkohol-indhold i din bryg med dette optiske refraktometer. 0-32% Brix (gram sukker per 100g) og 1.000-1.130 SG + ATC. Refraktometeret er kaliberet til målinger ved 20 grader men har automatisk temperatur kompensation (mellem 10 til 30 grader).

Med et refraktometer kan man nemt bestemme brydningsindekset af sin væske. Dog skal der gøres opmærksom på, at det kun virker når sukkeret er det dominerende tørstof i en opløsning.

Kommer i praktisk plastikboks med pipette, renseklud, brugsanvisning og skruetrækker til brug ved kalibrering.

Specifikationer

EAN 5744417003678
Intern kode Ø13-3