HUSQVARNA

Husqvarna er en virksomhed, der står for mere end 300 år med innovativ drift. Alt fra græstrimmere og hækkeklippere til riders, plæneklippere og robotplæneklippere er repræsenteret i det brede udvalg af arbejdsredskaber fra virksomheden. Du finder også beklædning til de forskellige typer af arbejdsopgaver. Har du behov for en demonstration af Husqvarna produkter, er du velkommen i butikken. Vi er autoriserede Husqvarna forhandlere.

Husqvarna ridere – en professionel tilgang til frontklippere


Har du en større plæne, behov for at sidde på plæneklipperen og gerne vil have en nem navigation, er riderne fra Husqvarna ikke til at komme udenom. De er effektive, nemme at servicere og behagelige at køre rundt på. Husqvarnas måde at designe deres frontklippere på giver både maksimal bevægelighed samt muligheden for at nå ind under møbler og grene. Ridere findes i tre forskellige størrelser med varierende motorkraft og udstyrspakke.

Husqvarna Automower – robotklippere til alle slags plæner


Kompakte robotplæneklippere til effektiv vedligeholdelse af din græsplæne. Husqvarnas Automowere findes fra små, 3-hjulede modeller op til terrængående og firehjulstrukne klippere. Alle har de en funktion og et kendetegn, der gør dem passende til rigtigt mange typer af haver. De små, nemme parcelhushaver kan oftest nås med den mindste model, mens de største kan nå det meste af en fodboldbane rundt på en enkelt opladning. Alle robotplæneklippere fra Husqvarna er designet til at køre i danske vejrforhold, afgiver næsten ingen støj og lader automatisk op.

Højtryksrensere til let havebrug og professionel afrensning


En højtryksrenser er god at have, uanset om du skal holde din træterrasse ren for alger, spule din traktor ren efter en arbejdsdag eller rense husmure ned før videre behandling. Husqvarna har forskellige serier af højtryksrensere parat til at dække ethvert behov for at rense med højtryk. Dysejustering, lynkobling og slangerulle er standardudstyr fra de mindste modeller, der er et godt bud til den private bruger med begrænsede behov. De største modeller retter sig mod den mere krævende og professionelle bruger og kommer med forstærket slange over induktionsmotor til det berøringsfølsomme greb. Du er sikker på at kunne finde en højtryksrenser til dit behov i Husqvarnas udvalg.

Græstrimmere der kan klippe kanter og større arealer


Græs- og kanttrimmere fra Husqvarna er solide redskaber, der er skabt til at arbejde sammen med dig, når du skal trimme kanten af din plæne eller et større areal. Alle græstrimmerne er ergonomisk designet. Fra de mindre modeller med et enkelt håndtag og et skaft til de større trimmere med betjening af begge hænder er der sat fokus på afbalancering af vægt og en nem håndtering. Selv de benzindrevne trimmere er lydsvage, og du kan bruge dem i din private have uden at forstyrre dine naboer. Kig derfor trygt ind i udvalget af græstrimmere fra Husqvarna for at finde din næste trimmer.

Haveredskaber med batteri til privat og professionel brug


Husqvarnas haveredskaber har altid været synonym for kvalitet. Den indstilling har producenten taget med ind i deres produkter til batteridrift. De batteridrevne redskaber findes som lette versioner egnet til privat brug og føres hele vejen op i de professionelle serier beregnet til mange timers daglig drift. Ergonomien har ligget højt på listen over udviklingspunkter hos Husqvarna, der har tænkt over vægtfordelingen i alle typerne af håndværktøj. Alle batterierne er udformet således, at de skal skubbes ind i et batterihus på værktøjet. Helt naturligt kan du også bruge dine batterier på tværs af redskaber og også købe hele sæt med redskab, batteri og lader.