STIHL

STIHL har siden skabelsen af den allerførste motorsav i 1926 haft en banebrydende tilgang til at producere kvalitetsværktøj. Vi har et stort udvalg af professionelle redskaber den professionelle skov- og havearbejder og privatbrugeren med sans for kvalitet. Du kan også kombinere dit solide værktøj med et stykke slidstærkt arbejdstøj, der matcher redskaberne.

STIHL Motorsave til professionelle og kræsne brugere


En motorsav fra STIHL er ikke bare en motorsav, men et specialredskab, der kan bruges til forskellige opgaver. STIHL har siden 1926 været førende og innovative indenfor kædesave, og deres motoriserede skæreværktøjer er derfor helt i særklasse. I dag dækker udvalget bredt over kædesave til hjem og fritid, jordbrug, mark- og skovbrug samt specialsave til særlige opgaver. I udvalget af motorsave finder du både elektriske, batteridrevne og benzindrevne varianter.

Hækkeklippere og stanghækkeklippere fra STIHL til alle formål


Skal du have en hækkeklipper, der viser tænder, er STIHL et godt sted at begynde at kigge. Du kan blive klædt på med en hækkeklipper til de mindste haver op til en stanghækkeklipper til de største hække hos STIHL. Har du ikke behov for meget plads, er en elektrisk hækkeklipper på ledning måske sagen for dig, og ved kraftigere hække finder du kraftige klippere til både benzin- og batteridrift. Stanghækkeklipperne findes ligeledes til både benzin og batteri. Vores hækkeklippere fra STIHL dækker både private og professionelles behov.

STIHL iMOW – den intelligente robotplæneklipper


STIHL iMOW er den intelligente robotplæneklipper for dig, der vil indstille plæneklipperen og derefter ønsker at lade den køre sit eget løb. Du kan indstille tidsrammen for klipning på iMOW, som derefter selv sørger for at trimme græsset og lade op indenfor rammen. Patenteret BioClip sørger desuden for, at du ikke skal rydde op efter klipningen. Der er forskel på plæner og derfor også behovet for rækkevidde og funktioner på en plæneklipper. Udvalget af STIHL iMOW findes derfor med forskellige funktioner og rækkevidde på robotklipperne.

Græstrimmere og kratryddere fra STIHL – effektive og ergonomiske


STIHLs græstrimmere og kratryddere tager fat, hvor plæneklipperen giver op, og motorsaven ikke er handy nok. Det store udvalg giver dig alle muligheder for at finde en græstrimmer eller kratrydder, der dækker netop dit behov. I den lette ende finder du kompakte trimmere med lav vægt, der gør finpudsning af plænen til en leg. Skal du bruge mere tid på trimning eller kratrydning, finder du ergonomiske løsninger, der håndteres i naturlig bæreposition med behagelige bæreseler. Alle benzinklippere og benzintrimmere er udstyret med STIHL 2-MIX-motor som opfylder verdens strengeste udstødningskrav.

Batteridrevne maskiner fra STIHL er i en klasse for sig


STIHL har gjort det smart. De har skabt forskelligt batteridrevet værktøj, hvor batterierne kan bruges på tværs af redskaberne. Du vil derfor kunne samle en hel serie af motoriserede haveredskaber, der kan drives af samme batteri. AK-serien af batterier henvender sig til privat brug, mens AP-serien er beregnet til professionel brug. 

Vi har sammensat flere samlede sæt med fx hækkeklipper, batteri og lader, der nemt kan tages med hjem og udfylde de mest almindelige behov for hækklipning. Til komplekse udfordringer og professionel brug står vi altid klar til at rådgive om passende sammensætninger af udstyr og batterier.