Oregon

Oregon er uden tvivl et af de førende mærker inden for udstyr til til skovbrug og vedligeholdelse af haven. Med over 75-års erfaring producerer de kvalitetsudstyr, der er skabt til at blive brugt igen og igen. Du finder et bredt udvalg af blandt andet skovudstyr, sikkerhedstøj og sværd fra Oregon her hos Savdoktoren.

Se Oregon kataloget her

Oregon laver kvalitetsudstyr til privat og professionel brug


Oregon er for mange lig med kvalitet. Og det er ikke uden grund, at Oregon har et godt navn inden for have- og skovudstyr. Oregon producerer nemlig et stort sortiment af kvalitetsudstyr til skovbrugs-, landbrugs- og byggeindustri og har gjort det i mere end 75 år. De bygger derfor på en omfattende erfaring i deres produktion, som gør, at de har udviklet og forfinet deres produkter over mange år. Du finder både velkendte klassikere og nye spændende produkter i deres omfattende portefølje.

Oregon er af amerikansk oprindelse, og deres hovedkvarter er placeret i Portland, Oregon, men de har har filialer rundt omkring i hele verden – blandt andet i Tyskland og Sverige. Deres produkter forhandles over hele verden – og selvfølgelig også hos Savdoktoren.

Oregons produkter er inspireret af naturen, og grundlæggeren Joseph Buford Cox revolutionerede kædesav-industrien tilbage i 1947, da han lancerede en savkæde inspireret af værftsbillelarvers måde at tygge sig igennem træ. Resultatet var en enormt effektiv savkæde, der let og ubesværet skærer i træ.

Udstyr fra Oregon er både til professionel og privat brug, ligesom det både kan anvendes af nybegyndere og rutinerede brugere. Det er udstyr, der er lavet til at blive brugt år efter år. 

Stort udvalg af udstyr fra Oregon hos Savdoktoren


Hos Savdoktoren har vi ikke alt – vi har kun det bedste. Derfor finder du et stort udvalg af have- og skovningsredskaber fra Oregon i vores sortiment. Vi forhandler udstyr fra Oregon i kategorierne:

Hvad enten du skal have filet din motorsavskæde, fælde træer, eller din motorsav trænger til nye kæder, så har vi det rette udstyr fra Oregon, der kan gøre opgaven mere effektiv – og en hel del sjovere.

Mangler du noget udstyr fra Oregon, som du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi undersøge, om vi kan skaffe det hjem til dig. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr.

Har du spørgsmål til vores udstyr fra Oregon, eller er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal bruge til en bestemt opgave? Så tøv ikke med at kontakte os på info@savdoktoren.dk eller tlf. 98 17 27 33, så står vi klar til at hjælpe!