HUSQVARNA høreværn

Husqvarna er et af de mest velkendte mærker, når det kommer til udstyr og tilbehør til haven. Uanset om det er til professionel eller privat brug, er alle deres produkter udarbejdet med en høj kvalitet, alsidighed og holdbarhed.Her på siden kan du finde de eksklusive Husqvarna-høreværn, der hjælper dig med at beskytte hørelsen.

3 produkter

20%
HUSQVARNA Høreværn med perspex-visir
25 dB
329,00 kr. 409,00 kr.
17%
HUSQVARNA Høreværn med netvisir
25 dB
339,00 kr. 409,00 kr.
14%
HUSQVARNA Høreværn med bøjle
505 66 53-04
På lager
25 dB
239,00 kr. 279,00 kr.

Mere komfort og mindre støj med Husqvarna-høreværn


At bruge høreværn under havearbejde eller andre støjende aktiviteter er nemlig essentielt, når du skal beskytte dine ører mod potentielle høreskader. De fleste store haveværktøjer såsom motorsave, græstrimmere og plæneklippere vil ofte larme meget, mens de er i brug. De kan nå lydniveauer som desværre overstiger sikre grænser til tider, og hvis du bliver langvarigt eksponeret for høje lyde, kan du få permanent høretab. 

Det kan også være en fordel at bære høreværn, så du kan koncentrere dig om dine arbejdsopgaver. Hvis du er udsat for overdreven støj i længere tid, kan du nemlig tabe koncentrationen, hvilket i værste tilfælde kan føre til uheld og skader. Derfor er det vigtigt med gode høreværn.

Alle Husqvarna-høreværn er designet med din komfort og sikkerhed in mente. Deres høreværn er udviklet med henblik på en optimal ergonomi og til langtidsbrug. Derfor vil udformningen være justerbar, så du kan regulere trykket mod hovedet. Mange af Husqvarnas høreværn vil også have en unik polyurethanindsats, som gør dem behagelige at have på. 

Når du vælger dit nye Husqvarna-høreværn, har du også mulighed for at vælge høreværn, der er udstyret med Bluetooth, radio eller med ekstra ansigtsværn – så kan du beskytte både ører og ansigt, mens du arbejder.

Forskellige Husqvarna-høreværn


Nogle af de mest almindelige høreværn, der findes, er en slags ørekopper. De slutter nemlig tæt om dine ører og er udarbejdet med lydisolerende materialer, så de kan reducere støjen, mens du arbejder. Nogle af fordelene ved at bruge høreværn med kopper er selvfølgelig, at de kan justeres, men også at de er nemme at tage af, hvis du skal tale med nogen. Det er også vigtigt, at du vælger et høreværn med den passende støjdæmpning, da du kan risikere ikke at høre alarmer eller andre vigtige lydsignaler, hvis din hørelse er overdæmpet.

Hos Husqvarna kan du finde helt almindelige høreværn af ørekopper, men også med ansigtsværn såsom net- og perspexvisir. Husqvarnas høreværn med perspex er ideelle til græstrimning og -rydning, mens et høreværn med netvisir beskytter dig mod spåner og splinter fra træ, samtidig med at du bevarer et godt udsyn.

Du kan se vores udvalg af Husqvarna-høreværn her på siden og vælge det, der passer bedst til dine behov. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til vores høreværn, er du mere end velkommen til at kontakte os her.