Havetraktor

Hvis din plæne er for stor for en græsslåmaskine, så kan løsningen være en havetraktor. Hos os finder du et solidt udvalg af kvalitets havetraktorer fra kendte mærker som Husqvarna og STIHL. Disse maskiner er bygget til at slå græs på store arealer med forskelligt terræn, og sikrer et flot resultat og en nem proces for dig hver gang. Tilmed er det nemt at få udstyr til din havtraktor der gør den yderst funktionel ved indkørselen eller haven.

4 produkter

HUSQVARNA TS 142L
960 41 04-53
Udsolgt
24.999,00 kr.
HUSQVARNA TS 112
970 62 24-01
Udsolgt
17.499,00 kr.
STIHL RT 4097 SX Havetraktor
6165 200 0009
Udsolgt
7,2
95 cm
197
24.995,00 kr.
STIHL RT 4112 SZ Havetraktor
6165 200 0013
Udsolgt
10,7
110 cm
221
31.495,00 kr.

Vælg den rigtige havetraktor eller rider


Der er mange grunde til at vælge netop en havetraktor, plænetraktor eller rider. Til store græsplæner er det yderst fordelagtigt at vælge netop disse typer maskiner til dine haveopgaver, da havetraktorer tilbyder en kontrol og komfort man ikke får ved en almindelig plæneklipper. Der er en stor fleksibilitet i at kunne skifte til forskellige klippesystemer og have opsamling af græs, der kan spare dig en masse tid på plænen. En god rider eller havetraktor har en præcis manøvrering, der gør det nemt at undvige buske og træer i haven. Derudover gør det også arbejdet nemmere og giver også færre udklippede områder i haven.

Havearbejde behøver ikke være hårdt arbejde. Vores havetraktorer og riders fra Husqvarna er ergonomiske, nemme at køre og har chokerfri opstart bare ved at dreje nøglen. Det sikrer dig en god oplevelse med at klippe plænen.

Hvilken model har du brug for til at klare dine haveopgaver?


Skal du vælge en havetraktor eller en rider til din have? Spørgsmålet afhænger af de arbejdsopgaver du skal bruge din plæneklipper til. Vælger du havetraktor eller plænetraktor, får du et alsidigt redskab der kan bruges til andre ting end græsslåning, og kan klare opgaver i haven på alle årstider. Du kan bl.a. montere anhænger til at flytte haveaffald, eller en kost til at feje blade om efteråret. Har du brug for at rydde en masse sne om vinteren, kan du udstyre din havetraktor med en sneslynge. En rider har nogle specifikke egenskaber til at få din plæne pæn og velholdt. Er det ren plæneklipning du vil have gjort, har en rider nogle fordele. En rider er udstyret med en frontklipper, som sørger for at græsset bliver klippet inden hjulene kører over plænen. Det giver et rigtig godt resultat, og er en skånsom og nem måde at slå græsset på. Det frontmonterede klippebord giver også overblik til at nå ud i hjørnerne og trimme kanter pga. frontklipperens lave profil.

Afhængig af dit terræn, kan et være en fordel at vælge en AWD model som er firehjulstrækket. Er din have fyldt med ujævne områder og store skråninger, giver det en fordel at have god trækkraft på sin rider eller havetraktor. Trækkraften på hjulene bliver automatisk justeret af maskinen selv, afhængig af situationen.

Din græsplæne kræver det bedste miljø du kan give den


For at have en sund og stærk græsplæne, har dit græs brug for gødning en gang imellem. Med en rider eller havetraktor udstyret med Bioclip, bliver græsset klippet i små stykker der bliver fordelt ud på plænen som hurtigt nedbrydes til gødning. Det er rigtig godt for plænen og sikrer den modstandsdygtighed overfor tørke.

Nem servicering af reservedele for din havetraktor eller rider


Servicering kan heller ikke være nemmere. Vores Husqvarna havetraktorer og ridere kræver ikke værktøj ved afmontering af knive, og hos os finder du et bredt sortiment af knive og reservedele der sørger for at forbliver nemt at holde plænen pæn. Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vores eksperter omkring vores udvalg af havetraktorer, ridere og reservedele.