Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Løvblæsere og løvsugere

Med en løvsuger sørger du for, at den trivielle opgave med sammenrivning og opsamling af nedfaldne blade m.m. bliver så let som en leg. Det er først og fremmest et redskab, der vil spare dig for oceaner af tid – og ud over, at opgaven ofte er klaret på få minutter, vil du også opleve, at det slet ikke er lige så fysisk anstrengende som den gamle manuelle metode.
Her på siden finder du de helt rigtige værktøjer til at få tingene gjort i en fart. Så kig dig omkring og vælg den løvsuger, der passer bedst til opgaven for dig.

Køb en løvsuger hos Savdoktoren og spar tid og energi


Effektiviteten af dit arbejde afhænger af, at du bruger det rigtige redskab til opgaven. Det skal helst være et redskab, som er funktionelt, og som har de rette ergonomiske forudsætninger for, at du kan udføre arbejdet på den smarteste måde. Her på siden har vi samlet nogle løvsugere, som alle lever op til disse krav. Der er i alle tilfælde tale om nogle kraftige, benzindrevne maskiner, som er i stand til at klare større haver, terrasser og andre områder, hvor der er behov for opsamling af blade hurtigt og effektivt.

Flere af løvsugerne opsamler bladene i en medfølgende pose. Men inden da sørger den smarte klippemekanisme for at klippe det opsugede materiale i småstykker, så det ikke fylder ret meget, når det er opsamlet. Det gør processen mange gange lettere end at transportere blade væk fra området i uklippet tilstand. Så med mindre du ligefrem har lyst til at forbrænde store mængder af energi af på løvrivningen, er en løvsuger et helt fantastisk powertool, der frigiver masser af tid til øvrige arbejdsopgaver eller andet, der er lidt sjovere end at rive blade.

Tilbehør og reservedele til din løvsuger


Du kan også finde lidt forskelligt tilbehør til din løvsuger. Det gælder blandt andet nye kompostknive, mundstykker, sugetilsatser, rensesæt til tagrenden, støvreducerende opsamlingsposer m.m. Du kan se, hvilke modeller tilbehøret er kompatibelt med, ved at klikke dig ind på produktbeskrivelser. Ellers er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis der er noget, du er i tvivl om angående reservedele eller tilbehør til din løvsuger.

Vælg den perfekte løvsuger, der passer til din have og dit behov


Enhver løvsuger har sit eget sæt af funktioner og kvaliteter. Derfor er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser om, hvor kraftigt et redskab du har brug for. Med en benzindreven model fra Savdoktoren får du et redskab, som du kan regne med. Et redskab, der både har den fornødne performancekraft og den fornødne brugervenlighed og transportvenlighed, der gør det ubesværet at arbejde med den i selv en stor eller en mellemstor have. Til den lidt mindre opgave har vi også en eldrevet model, der er yderst behændig til mindre områder, der findes rundt omkring boligen.

De løvsugere, du finder i vores sortiment, er gode værktøjer fra nogle af de mest anerkendte producenter. Her er der tænkt over hver eneste lille detalje i produktet. Det betyder blandt andet, at de kan være udstyret med innovativ antivibrationsteknologi og bioklip m.m., der giver dig en fuldstændig gnidningsfri oplevelse af arbejdet. I oversigten har vi samlet nogle informationer om blandt andet vægt og effekt – men du kan naturligvis læse meget mere om det enkelte produkt ved at klikke dig ind på produktbeskrivelsen.

En løvsuger kan ofte bruges til flere formål end bare at samle blade op. Ofte kan de også blæse og klippe bladene, så de er lettere at transportere og deponere efter opsamling. Hvis du har brug for at samle blade op fra områder, hvor der er grus, kan det være en rigtigt god ide at vælge en løvsuger med trinløs regulering af kraften. På den måde kan du sørge for, at det kun er bladene, der bliver samlet op – og ikke det tungere grus, der i værste fald kan beskadige maskinen.

Kontakt os for spørgsmål angående løvsugere


Skulle du fortsat være i tvivl om, hvilken løvsuger der er den helt rette for dig, er du meget velkommen til at kontakte os for at få lidt personlig rådgivning med på vejen. For for os betyder det selvfølgelig også noget, at du får det bedst mulige værktøj til opgaven. Noget værktøj, som du bliver glad for, og som klarer arbejdet uden nogen form for problemer eller begrænsninger. Så ring til os inden for vores normale åbningstider på telefonnummer 98 17 27 33 eller send os en mail med din forespørgsel på adressen info@savdoktoren.dk Vi svarer altid på alle henvendelser via e-mail inden for én hverdag.