Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Kædesav

Som vores navn antyder, er vi specialister i motorsave. Derfor har vi et temmelig omfattende sortiment af forskellige motorsave, der passer til forskellige arbejdsmæssige formål. For overskuelighedens skyld har vi samlet vores forskellige kategorier her på siden, så du nemt kan klikke dig frem til den type, der er mest relevant for dig. Har du brug for vores ekspertise, står vi naturligvis til rådighed med kyndig vejledning til de forskellige typer og giver gerne vores bud på, hvilken kædesav der passer bedst til dig og dit kernebehov.

Herunder kan du søge inspiration til at vælge – ellers er det bare at klikke dig frem og se nærmere på de tekniske specifikationer, du kan finde inde under hver produktbeskrivelse.

Når du skal vælge den helt rigtige kædesav til dit personlige behov


En kædesav er et af de vigtige og måske ligefrem nødvendige redskaber, når du har en større have eller et stykke skov, du skal tage dig af. For der er timevis at spare, når du skal rydde gennem tæt bevoksning, fælde et træ, fjerne grene, der udgør en overhængende fare, eller skære stykker af en stamme ud til brændekløvning m.m.

Til de vidt forskellige formål findes der et bredt udvalg af forskellige modeller, der er gode til hvert deres område. Når man tænker på den klassiske skovhugger, er der mange, der fristes til at tro, at en benzindrevet kædesav er det eneste rigtige. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. For poweren i de elektroniske motorsave er steget betragteligt de seneste par år – og du kan naturligvis også få mindre modeller, der klarer rigtigt mange detaljerede opgaver endnu bedre end den kraftigste kædesav, du kan få.

Når det handler om motorsave, hænger prisen oftest sammen med performance. Og her hos Savdoktoren er vi et specialisthus med mange års erfaring med produktet. Derfor er det slet ikke muligt at købe en dårlig kædesav hos os. Men der er stadig en lille risiko for at vælge den, der ikke er bedst til dig. Så derfor vil vi i de nedenstående afsnit forsøge at klæde dig bedre på til at træffe det rigtige valg.

Benzindrevne motorsave

Med den “klassiske” løsning får du et redskab, der er i stand til at save jævnt og hurtigt. Den hurtige rotation på kæden gør det muligt at foretage meget rene snit, hvor du ikke behøver at lægge så meget pres på saven for et effektivt resultat. Det er her, nogle elektriske modeller kan komme lidt til kort. Derfor er en benzindrevet kædesav oftest det gode valg til dig, der skal arbejde med store stammer og andre tungere opgaver inden for træfældning.

Denne type kædesav kan dog ofte være mere larmende og tungere end sin elektriske pendant. Og så er der også lige udstødningsgassen. Vedligeholdelsesmæssigt er der også et par ting at tage sig af; herunder tændrør og luftfilter mv. Men hvis dit arbejde kræver maksimal performance, kan det meget vel være en benzindrevet kædesav, du skal have.

Eldrevne motorsave

Eldrevne save koster generelt lidt mindre end de benzindrevne modeller, da teknikken simpelthen er billigere at producere. Ofte vejer de mindre end de brændstofdrevne modeller – og de har ydermere den fordel, at de starter med det samme ved et enkelt tryk på en knap. Den langsommere rotation på kæden gør dem mere oplagte til lettere opgaver – som for eksempel at save en mindre gren af et træ eller beskæring af buske. Hos Savdoktoren har vi både et udvalg af eldrevne motorsave med ledning og batteridrevne motorsave, som kan være det rigtige valg for dig, hvis du ikke primært beskæftiger dig med fældning af større træer.

Beskæringssave og stang- og teleskopsave

Til de helt særlige opgaver er det godt at have det rigtige værktøj. Blandt andet har vi et udvalg af lette, motoriserede beskæringssave, der er rigtigt gode til pleje af træer, og teleskopsave, der er det oplagte valg til arbejdet i højden med både buske og træer. Det handler derfor om at zoome dine overvejelser ind på, hvad det præcis er for en opgave, du skal have løst. Dermed bliver det meget lettere at vælge den kædesav, som giver dig den eksakte funktionalitet og komfort, du søger i dit nye redskab. Ellers er du som sagt meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, da vi er en af landets førende specialisthuse inden for motorsave.

Husk det nødvendige tilbehør


I vores sortiment finder du også alt i arbejdstøj og sikkerhedsudstyr som for eksempel handsker, sikkerhedsbriller, hjelme og skærestøvler – et must for dig, der arbejder med motorsave jævnligt. Kom forbi og bliv godt klædt på til enhver krævende opgave eller klik produkterne hjem fra vores webshop, hvis du ved lige præcis, hvad du har brug for for at have udstyret i orden. Vi har naturligvis også et altomfattende program af reservedele til forskellige kædesave, så du selv kan stå for den nødvendige vedligeholdelse af dine redskaber – og vi tager os selvfølgelig også grundigt af din kædesav med et servicetjek eller en reparation af en hvilken som helst slags.