Motorsavskæder

Tæl savkædens drivled


Ved at tælle drivledende på din savkæde, kan du nemt afgøre hvor mange led din kæde skal være. Læg kæden fladt på bordet, og tæl derefter hvert led indtil du er nået hele veje rundt.

Find kædetypen


Kædens type eller størrelse afgøre hvor mange led der går til længden på dit sværd. Hyppigt er der tale om 3 typer: 1/4", 3/8" og 0.325". Den nemmeste måde at læse kædetypen på din kæde på er at se på nummeret, der er stemplet på drivleddet.

Sporbredde


Sporbredden på kæden viser tykkelsen på selve kæden. Kædens mål og sværdets mål skal matche sammen. Tjek at sporbredden matcher med din kæde ved at finde nummeret stemplet på drivleddet på din gamle kæde.

Halvmejslet / Helmejslet


Tænderne på kæden kommer i forskellige typer til forskellige formål. Halvmejslet bevarer skarpheden længere og er nemmere at file, men er mindre aggressiv. Helmejslet skærer hurtigere og mere præcis, men bliver hurtigere sløv og er svær at slibe.

 

Hos Savdoktoren finder du alle typer motorsavskæder


Du vil som oftest ikke være i tvivl om, hvornår kæden på din motorsav trænger til at blive erstattet af en ny. Saven vil ganske enkelt ikke kunne performe, som den plejer. 

Når du skal udskifte din motorsavskæde, har både sværdlængde, sporbredde, kædedeling, drivled og tandtype på din motorsav noget at sige, for at du får den rigtige kædetype til din sav. Kender du ikke til disse mål, eller lyder det en kende for kompliceret, så kan du altid vælge at gå efter at købe en kæde, som er specifikt egnet til din motorsavsmodel. Hos Savdoktoren finder du et udvalg af motorsavskæder – både kæderuller med mulighed for at gøre det selv samt færdiglavede kæder. Find din nye kæde i vores sortiment:

Køb motorsavskæder i god kvalitet her


Når du handler hos os, skal du ikke være i tvivl om, at vores udvalg afspejler udstyr af bedste kvalitet – vores lange erfaring inden for branchen og med al slags maskineri til have og skov har nemlig gjort os meget kvalitetsbevidste. Sagt med andre ord, så ved vi, hvilke motorsavskæder som er markedets bedste. Og det er naturligvis dem, du finder her på siden.

Køber du din næste motorsavskæde hos Savdoktoren, har du flere muligheder for levering af din pakke. Du kan enten vælge at få leveret den til din nærmeste pakkeshop eller få den til afhentning på vores adresse i Nørresundby. 

Bliv vejledt til den rette motorsavskæde


Kan du ikke helt finde frem til, hvilken motorsavskæde du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vores viden om motorsave og alt til denne type maskineri er stor – og den bringer vi naturligvis gerne i spil til at vejlede dig. På den måde er du sikker på at få det rigtige produkt, og vi hjælper også gerne med at finde reservedele til din motorsav, hvis du har brug for det." Ring til os på tlf. 98 17 27 33 eller send os en mail med dit spørgsmål på info@savdoktoren.dk. Vi svarer på mails indenfor én hverdag.