Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Græstrimmer med batteri

Med en god græstrimmer eller en kratrydder med batteri kan du let sætte prikken over i’et, når du slår din græsplæne. For med en trimmer kan du arbejde lige der, hvor den almindelige plæneklipper ikke slår til; de besværlige kanter. Her får du et redskab, der får din plæne til at se helt perfekt ud – også omkring de besværlige træer, flagstænger og andre svært fremkommelige områder.

De redskaber, du finder her på siden, er i stand til at fælde et væld af svært fremkommeligt buskads, græs og ukrudt. Derfor er der mulighed for at få et alsidigt værktøj, som enhver haveejer vil blive rigtigt glad for.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

Hvad er fordelene ved at vælge en græstrimmer med batteri?

Der findes mange unikke fordele ved at vælge el som energikilde til dine haveredskaber. Blandt de mest fremtrædende fordele finder du blandt andet:

  • Lav vægt, men med masser af kraft
  • Lavt niveau af støj og andre gener
  • Forholdsvist let at vedligeholde
  • En græstrimmer med batteri er en miljøvenlig løsning


Den helt store fordel ved at vælge den batteridrevne løsning, når du skal ud og købe en ny græstrimmer, er dog friheden og komforten. Sammenlignet med de elektriske udgaver, der skal bruge tilslutning til strøm via en ledning, behøver du altså ikke at skulle håndtere en mange meter lang forlængerledning, hver gang du skal bruge trimmeren.

En græstrimmer med batteri har fejlagtigt ry for ikke at være lige så kraftig som de benzindrevne modeller eller dem med ledning – men faktisk er den generelle performance blandt batteridrevne haveredskaber steget ganske betragteligt i løbet af de seneste år. Og med den funktionalitet, som de fleste forventer sig af deres græstrimmer, kan du altså sagtens vælge en græstrimmer, der kører på batteri.

Hos Savdoktoren fokuserer vi på kraftige redskaber til de kvalitetsbevidste haveejere og professionelle. Derfor kan du altså forvente at få en græstrimmer, der ikke skuffer dig i forhold til power, funktionalitet eller kvalitet. Vi forhandler udelukkende produkter fra nogle af de mest anerkendte brands inden for området – blandt andet svenske Husqvarna og STIHL fra Tyskland – og det er din garanti for, at du får en græstrimmer med batteri hos Savdoktoren, der er holdbar, og som kan klare opgaven for dig.

Pas godt på miljøet ved at vælge de elektroniske haveredskaber

Der er også væsentlige miljøvenlige fordele ved at vælge din græstrimmer blandt de mange tilgængelige udgaver, der kører på strøm, frem for en benzindrevet model. Her er der ingen skadelige emissioner fra værktøjet, der sætter et negativt præg på miljøet. Faktisk var græstrimmerne med batteri de første til at opleve skiftet fra fossile brændstoffer til el som energikilde – et skifte, som de seneste år også har vundet indpas i de mere krævende haveredskaber, blandt andet græsslåmaskiner og motorsave. Det skyldes blandt andet store tekniske gennembrud i forhold til batteriernes kapacitet og øget effektivitet i el-motorer – præcis som vi også ser det i biler.

Derfor er der ingen grund til at tro, at det at vælge en græstrimmer med batteri – eller et hvilket som helst andet haveredskab med batteri, for den sags skyld – er at vælge den svage løsning. For sandheden er, at de eldrevne redskaber især fra de anerkendte brands, der prioriterer innovation og teknisk udvikling højt, er rigtigt godt med i forhold til kraft, funktionalitet og komfort. Men altså også den miljøvenlighed, som bliver mere og mere vigtig for at beskytte vores skrøbelige natur.

Vælg mellem forskellige græstrimmere og kratryddere med batteri


Som kan se, er der er en hel del modeller at vælge mellem – selv blandt de redskaber, der kører på batteri. Det, der er vigtigst for mange, når de specifikt er interesseret i en batteridrevet model, er at få et værktøj med en forholdsvist lav vægt. Og vægten og den gode balance er faktisk også blandt de mest oversete features, når du skal vælge en ny trimmer. For da det er et redskab, der oftest skal holdes lige over jorden, kræver det en rigtigt god balance, for at trimmeren ikke bliver alt for tung at arbejde med og skaber unødig belastning på dine arme, dine skuldre og din ryg. Det kan derfor også være tilfældet, at det ikke er den allerkraftigste græstrimmer med batteri, der er den bedste for dig. Prioriter i stedet at vælge en model, som lige nøjagtig passer til din grund og dit behov.

Trimmere med to håndtag er generelt noget lettere at håndtere og balancere vægten på, mens du bevæger dig omkring i dit arbejde. De fleste modeller har også justerbare håndtag, som du kan indstille til at give dig den optimale kontrol og komfort. Har du brug for ekstra støtte, har du desuden mulighed for at købe en speciel bæresele, der fordeler vægten fordelagtigt ud på dine skuldre, så du er i stand til at arbejde i meget længere tid, uden at det bliver alt for anstrengende.

Køb alt i tilbehør til din græstrimmer med batteri hos Savdoktoren


Trimmere med strenge kan gøre skade, hvis du ikke er forsigtig. Alle modeller har naturligvis god afskærmning for at minimere risikoen for, at det finder sted. Men derfor er det stadigvæk en rigtigt god ide at lade sikkerheden komme først og passe på dig selv med et par gode arbejdshandsker, nogle sikkerhedsbriller, der egner sig til det krævende havearbejde, lange arbejdsbukser og et par gode sko, der sikrer dine fødder og tæer.

Hos Savdoktoren går du ikke forgæves, når det kommer til reservedele til haveredskaber. Derfor har vi naturligvis også et udvalg af nye strenge til din græstrimmer med batteri. Husk dog at sørge for, at strengetypen passer til din model.

Er du det mindste i tvivl, er du meget velkommen til at tage fat i os for at spørge. Send os en mail eller ring til os inden for vores åbningstider, som du finder nederst på siden her. Vi er altid parate til at hjælpe dig godt på vej med kyndig vejledning og gode råd.