Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Hækkeklipper med batteri

En batteridrevet hækkeklipper har flere fordele i bestemte miljøer og situationer, og grundet dens mekaniske konstruktion og innovationen inden for elektriske haveredskaber kan du i dag få en hækkeklipper med batteri i mange forskellige design, der er gode til at løse opgaver selv i store haver. En af de primære fordele er, at den tilbyder en mobilitet og en frihed, som du ikke finder hos mange benzindrevne klippere.

De hækkeklippere med batteri, du finder her på siden, er alle kraftige redskaber fra de anerkendte mærker Husqvarna og STIHL. Det er alle modeller som har lang batterilevetid og giver dig en klar fornemmelse af kvalitet i dit arbejde med hække og småbladede træer. Klik dig ind på det enkelte produkt for at læse mere om de tekniske specifikationer eller kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den klipper, der er bedst til dig og din have.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

Køb en hækkeklipper med batteri og ekstraudstyr i høj kvalitet hos Savdoktoren


Flere og flere vælger en batteridrevet hækkeklipper til at trimme deres hæk med, da kvaliteten af og poweren i elektriske værktøjer – og bilmotorer, for den sags skyld – er steget markant de sidste par år. Og det er selv om vægten stadig er lavere end på langt de fleste af de brændstofdrevne modeller. Så hvis komfort og lav vægt er vigtigt for dig, når du arbejder i haven, er en hækkeklipper med batteri det helt rigtige valg. Flere af de modeller, du finder her på siden, er så kraftige, at de både egner sig til den private bruger, der ikke vil gå ned på haveudstyr i høj kvalitet, og professionel brug.

Batteridrevne hækkeklippere med flere fordele


Moderne eldrevne hækkeklippere med batteri er som tidligere nævnt noget mere robuste end de første, der kom på markedet. Men de har stadigvæk beholdt nogle af de markante fordele, der er ved ikke at bruge et redskab med en brændstofmotor. Det betyder, at du her får et redskab, som ikke støjer ret meget og praktisk talt er fri for nogle af de vibrationer, som arbejdet med flere af de brændstofdrevne hækkeklippere er plaget af.

En hækkeklipper med batteri vil desuden starte øjeblikkeligt hver eneste gang, du tænder den – selv hvis den har stået ubrugt hen over det lange vinterhalvår. Og så generer den heller ikke dig selv eller naboer med motorstøj eller miljøskadelige emissioner fra forbrænding af fossile brændstoffer.

Fordele ved en kraftig hækkeklipper med batteri:

  • Lav vægt, men med høj ydeevne
  • Mobilitet og komfort
  • Høj driftssikkerhed
  • Støjsvag og fri for generende og skadelige emissioner
  • Energikilde lige ved hånden


Flere producenter af batteridrevne haveredskaber bruger den samme type af batteri og oplader på tværs af deres produktsortiment, og derfor kan du have stor fornøjelse af at have et ekstra batteri eller flere til opladning, mens du arbejder. Og du vil oftest have en energikilde til rådighed derhjemme eller tæt på, hvor du arbejder, uden hele tiden at skulle tanke benzin i dunke et stykke vej fra dit arbejdsområde. Med et ekstra batteri – eventuelt et, som stammer fra en af dine øvrige redskaber fra samme producent – har du mulighed for at arbejde en hel dag, når du bruger et af dine batterier, mens et andet er til opladning.

Husk at sætte dit batteri til opladning, når du er færdig med at klippe. På den måde er din batteridrevne hækkeklipper altid klar til, at du går i gang i haven en anden gang, uden at du skal vente på en fuld opladning.

Kompakte hækkeklippere til det detaljerede arbejde


De fleste af de hækkeklippere med batteri, du finder her på siden, er kraftige modeller med et batteri på 36 volt, som er de typer af batteridrevne klippere, der er i lige konkurrence med de brændstofdrevne modeller. Du vil dog også kunne finde enkelte modeller med mindre kraftigt batteri, som egner sig rigtigt fint til mindre haver og projekter. De udmærker sig naturligvis ved at have en endnu lavere vægt – men tilsvarende også lidt mindre power. Har du en lille eller mellemstor have med en forholdsvist nem hæk, er disse modeller fuldt ud tilstrækkelige.

Du finder også endnu mindre og mere handy modeller med udskiftelige knive til at holde mindre buske ved lige med. En rigtigt handy løsning til dig, der sætter pris på det detaljerede havearbejde.

Sørg for den perfekte arbejdsstilling med en smart elefantlift til din hækkeklipper


Hækkeklipning kan være hårdt arbejde selv med den rette teknik. Nogle hække kræver, at man laver mange løft, hvor redskaberne ofte skal løftes ud i positioner, der sætter sine krav til din fysik og din udholdenhed. Søger du den maksimale komfort, har du mulighed for at købe en smart elefantlift, der gør det strabadserende arbejde noget lettere. Har du store og/eller høje hække, kan du også vælge at købe en stanghækkeklipper med batteri, som er det gode valg, hvis du ofte skal arbejde i højden og ønsker at slippe for brug af stige og stilladser.