Beklædning og sikkerhed

Er du typen, der holder af at arbejde ude i det fri? Så skal du også have noget arbejdstøj, der sikrer, at du har det så godt som muligt, og som sørger for at maksimere din sikkerhed. Hos Savdoktoren finder du arbejdstøj, der gør lige præcis dét – og så er det uden at hæmme dine bevægelser, der er vigtige for, at du kan udføre dit arbejde korrekt.
Her har vi et kæmpemæssigt sortiment af alt, hvad du skal bruge til krævende udendørs arbejde – og det gælder selvfølgelig også det gode arbejdstøj, der passer til jobbet. Så kig dig omkring og bliv godt klædt på til opgaven.

Vigtigheden af at have godt arbejdstøj

Sikkerhed frem for alt. Det gælder også, når det kommer til dit arbejdstøj. Det betyder dog på ingen måde, at sikkert arbejdstøj er lig med godt arbejdstøj. For det er vigtigt, at sikkerheden ikke går ind og bliver et forstyrrende element i udførelsen af et stykke fysisk krævende arbejde.

Derfor har vi hos Savdoktoren samlet et sortiment af arbejdstøj, hvor der er tænkt over detaljerne i designet – et design, som passer perfekt til det arbejdende folk og som har brug for noget solidt arbejdstøj, som man kan regne med. Det gælder på alle essentielle områder; funktionalitet, sikkerhed og styrke. Her finder du både arbejdsveste, refleksveste og arbejdstrøjer, som giver dig lige nøjagtig det, du forventer af godt arbejdstøj. Og måske endnu mere til.

Arbejdstrøjer til ethvert formål


Vi har et godt udvalg af gode basisvarer til det krævende arbejde udendørs. Det gælder desuden i alle de vigtige lag. Her finder du således gode, slidstærke T-shirt med stræk, der giver dig lige præcis den fleksibilitet og åndbarhed, der er essentiel under fysisk aktivitet i naturen.

I vores sortiment af T-shirts finder du kun produkter, der er skabt og designet med udgangspunkt i arbejdsformål. Det kræver, at materialet kan flytte overskydende varme og fugt væk fra kroppen i en fart, så man aldrig får sig en anstrengende arbejdsdag, hvor overkroppen er badet i sved.

Det gode inderste lag er fundamentet for det gode arbejdstøj. Og derfor er det supervigtigt også at have en god T-shirt, der arbejder for dig, mens du er aktiv og samtidig har brug for at have det så godt som muligt.

Når du er fysisk aktiv, er det ofte også hovedreglen, at du har brug for at holde kroppen afkølet mere end du har brug for varme fra det inderste lag. Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket materiale det inderste lag består af. I bedste fald skal du gerne have noget arbejdstøj med et lag af letvægtstekstil, der sikrer åndbarheden og tørrer hurtigere end tungere og mere tætvævede tekstiler.

Du bør også gå efter et forholdsvist tæt fit for at få det optimale ud af arbejdstøjets vigtige funktionalitet. Det behøver ikke at være stramt – men vær opmærksom på, at inderlaget af det gode arbejdstøj faktisk gerne må sidde lidt strammere end en T-shirt eller en skjorte, du ville tage på, når du skal slappe af derhjemme.

Jakker og bukser: Funktionelt arbejdstøj med sikkerheden i fokus


Da vi er specialiseret i værktøjer til udendørs brug, har vi naturligvis også arbejdstøjet, der passer hertil. Her finder du superpraktiske løsninger med forstærkninger, lommer og ventilationskanaler, der giver dig de allerbedste forudsætninger for at udføre dit fysisk orienterede arbejde med så få gener som overhovedet muligt.

Alle vores produkter, som du finder her på siden, er udvalgt af os til at have en kvalitet og en slidstyrke, som passer til mødet med naturen og de udfordringer, som det nogle gange kan give at arbejde under den åbne himmel. Derfor finder du også funktionelt arbejdstøj, der passer perfekt til de regnfulde dage, som det danske vejr nogle gange udsætter os for.

Alt vores arbejdstøj fås naturligvis i alle gængse størrelser og i forskellige design, der passer til lidt af hvert. Derfor er vi sikre på, at vi også har noget godt arbejdstøj til dig, hvis du skal bruge det bedste, der findes til aktivt udendørs arbejde.

Køb arbejdsveste og andet arbejdstøj i god kvalitet


Har du brug for en arbejdsvest med maksimal synlighed, er det også her, du finder dem. Hvis dit arbejde fordrer høj synlighed, er det vigtigt med en arbejdsvest, som gør dig så synlig som muligt i områder, hvor der arbejdes, samtidig med at din bevægelighed ikke udfordres. Derfor har vi også et udvalg af forskellige arbejdsveste, der er gode at have ved hånden, når arbejdsopgaverne kræver det.

Husk, at vi også har mere specialiserede kategorier af arbejdstøj til skovbrug og skærearbejde, ligesom du også finder handsker, skærestøvler og hovedbeklædning hos os, der vil være et godt supplement til dit arbejdstøj i specifikke opgaver. Her finder du alt, hvad du skal bruge af arbejdstøj til udendørs brug, når du har brug for at udføre arbejdet ordentligt.