Brændeholdere

En udendørs brændeholder er en nem, praktisk og dekorativ måde at opbevare dit brænde til brug i en pejs, brændeovn, vildmarksbad osv. Denne type brændeholder er designet til at modstå vind og vejr, så dit brænde altid er opbevaret sikkert og klar til brug.

3 produkter

Galvaniseret brændestøtte
118,00 kr.
Wolfcraft Brændeholder
5122000
På lager
Rummeter 1,17 m³
Længde 1,73 - 2,34 m
Fyldehøjde 0,96 m
549,00 kr.
16%
Wolfcraft Brændeholder (XXL)
Rummeter 1,6 m³
Længde 1,73 - 3,24 m
Fyldehøjde 1,4 m
519,00 kr. 619,00 kr.

Gør det nemt med en brændeholder udendørs


Med en brændeholder udendørs kan du nemt få adgang til dit brænde, når du har brug for det. Du behøver ikke længere at trække rundt på tunge poser med brænde eller lede efter det i kælderen eller garagen. Det er din genvej til at komme hurtigt i gang med hyggen og lade varmen brede sig i stuen, i vildmarksbadet, eller hvor end du anvender dit brænde.

Udendørs brændeholdere kommer i forskellige størrelser og design, så du kan finde den perfekte til dit behov og din stil. Det er vigtigt at vælge en brændeholder, der både lever op til dine forventninger til funktion, men også til det udtryk, du leder efter. Forenes disse to ting, er du sikker på at få en udendørs brændeholder, du bliver glad for.

De smarte og enkle Wolfcraft brændeholdere kommer i forskellige design og størrelser, og det er muligt at forlænge og forkorte dem uden brug af værktøj. Du kan dermed variere højden og bredden af dit stablede brænde og tilpasse det løbende efter behov.

Har du spørgsmål til vores udendørs brændeholdere?


Vil du vide mere om vores udendørs brændeholdere, eller er du i tvivl om, hvilken brændeholder du skal gå efter? Vi har mange års erfaring med alt til hus og have, og vi står altid klar til at give dig venlig og kompetent rådgivning.

Du er også velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Nørresundby. Her har du også mulighed for at se vores udendørs brændeholdere med egne øjne. Du kan tjekke inde på alle vores produkter, om vi har dem i butikken, så du ikke går forgæves.