Have- og skovudstyr

Med det rette have- og skovudstyr gør du det til en leg at fælde træer, beskære buske, kløve brænde, eller hvilken som helst anden skov- eller haveopgave du måtte stå overfor. Se vores store udvalg af have- og skovudstyr her på siden.

Skovudstyr til alt have- og skovarbejde


Hvad enten du arbejder professionelt med skov og have, eller du blot arbejder i haven i din fritid, så er det helt afgørende at have det rigtige udstyr. Med det rigtige udstyr letter du arbejdsprocessen og får et langt bedre resultat – og så er det bare meget sjovere at arbejde med godt kvalitetsudstyr.

I vores udvalg af skovudstyr finder du følgende kategorier:

  • Fældekiler – med kiler til træfældning sikrer du, at træet falder i den rigtige retning, når du fælder det. Samtidig forhindrer de, at træet klemmer saven fast.
  • Grensakse og hækkesakse – til beskæringsopgaver i have og park er gren- og hækkesakse det helt rigtige udstyr.
  • Grensave og teleskopsave – beskæring af store og små grene gøres nemt og effektivt med grensave. Har du grene højt oppe, er teleskopsave gode hjælpere, der giver dig mulighed for at klippe grenene, mens du har et godt fodfæste på jorden.
  • Håndværktøj – i kategorien håndværktøj finder du alt fra sappier til fældejern, løftekroge, målebånd mv.
  • Økser – stort udvalg af forskellige økser, der effektivt kan kløve træ. Du finder alt fra flækøkser til dobbeltøkser, skovøkser og meget mere.

Mangler du noget i din samling, som du ikke kan finde på vores side, hører vi gerne fra dig – så vil vi undersøge, om vi kan skaffe det hjem til dig.

Køb skovudstyr hos Savdoktoren og få god service med oveni


Hos Savdoktoren har vi mange års erfaring inden for have- og skovudstyr, og vi deler meget gerne ud af vores viden. Er du i tvivl om, hvilke have- og skovudstyr du skal vælge, eller har du brug for anden råd og vejledning? Så kontakt os endelig! Send en besked til info@savdoktoren.dk eller kontakt os på 98 17 27 33, så står vi klar til at hjælpe!

Vidste du, at du får fri fragt over 499 kr., fuld bytte- og returret samt faguddannet kundeservice, når du køber have- og skovudstyr hos Savdoktoren? Der er altså mange gode grunde til at vælge os, når du skal have opgraderet din samling.

Hvis du er typen, der gerne vil have dit have- og skovudstyr i hånden, før du beslutter dig, er der råd for det. I vores butik på Virkelyst 3, 9400 Nørresundby har vi et stort udvalg, du kan se og føle på. Hvis du vil være sikker på ikke at gå forgæves, kan du kan tjekke, om vi har varen på lager inde under de forskellige produkter her på hjemmesiden.