Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Find en hækkeklipper til alle typer hæk og bevoksning

Skal en hækkeklipper egentlig ikke bare kunne trimme hækken, holde den sund og få den til at se pæn og præsentabel ud? Jo, dybest set. Og alligevel er der en del overvejelser, du bør gøre dig før anskaffelsen af en ny hækkeklipper. Vi har mange års erfaring med både salg og reparation af alle typer hækkeklippere, og med vores fagviden vil vi her på siden forsøge at guide dig til købet af den hækkeklipper, der opfylder dine behov og krav. Vores sortiment tæller alt fra de kraftigste benzindrevne hækkeklippere til praktiske og lette ledningsfri hækkeklippere – læs med og bliv klogere på, hvilken type der passer bedst til dig.

Batteridrevne, benzindrevne og eldrevne hækkeklippere


Vores hækkeklippere kan groft inddeles i tre typer. Inden for hver kategori findes der naturligvis et væld af modeller med endnu flere forskellige specifikationer, men at vælge en af de tre typer er et godt sted at begynde:


Batteridrevne hækkeklippere er blevet et populært valg til private haver. De store fordele er, at de ofte har en lav vægt og dermed kan betjenes af de fleste, og at de er støjsvage, hvilket både er til glæde for dig, der udfører arbejdet, og dine nærmeste naboer. For nogle kan det være en ulempe, at motoren ikke er så kraftig som i en benzindrevet model, men til privat brug vil det sjældent udgøre et problem. Du kan også komme ud for, at det bliver nødvendigt med en opladning undervejs for at kunne klippe hele hækken. For at afhjælpe dette problem vælger mange at købe et ekstra batteri. En benzindrevet hækkeklipper er det kraftfulde valg til større opgaver. Her får du en maskine, der kan klare alle udfordringer i hækkeklipnings-regi med masser af power og stabilitet. Ulempen er her, at maskinen er tungere og kan være sværere at håndtere end de to øvrige typer. Det er også den mest støjende hækkeklipper – til gengæld er den pålidelig, og du skal ikke bekymre dig om ledninger eller om at huske at oplade batterier. Med en eldrevet hækkeklipper får du ligesom med den batteridrevne model en maskine, der har lav vægt og er let at betjene. Fordelen er, at du ikke skal oplade eller udskifte batterier undervejs, og der skal heller aldrig fyldes benzin på. Du får kort sagt en driftssikker hækkeklipper, der ikke kræver andet end et strømudtag i nærheden – og så selvfølgelig lidt ekstra opmærksomhed, så du ikke kommer til at skære ledningen over ved et ærgerligt uheld.

Optimale hækkeklippere til beskæring af buske og bevoksning


Selv om ordet “hækkeklipper” indikerer, at maskinen kun har et eneste formål er dette ikke altid tilfældet. I vores sortiment finder du også flere modeller, der er velegnede til at beskære både hække, buske og bevoksning tæt på jorden. Stanghækkeklippere er eksempelvis ikke kun det oplagte valg, når du skal have rækkevidden højt til vejrs – de kan også bruges til det stik modsatte og hjælpe dig med opgaver helt tæt ved jorden. På nogle modeller kan knivbjælken endda indstilles i forskellige vinkler, hvilket optimerer brugen ved side- og bundklipning. Andre modeller er designet til beskæring af formklippede hække og buske, hvor præcision og manøvredygtighed er nøgleordene. Her vil der ofte være tale om modeller, der har en beskeden vægt, og som kan indstilles i et hav af forskellige vinkler.

Professionel hækkeklipper til de krævende opgaver


Har du udsigt til at skulle klippe mange meter hæk, har du brug for en pålidelig og kraftfuld makker – det kunne være i form af en benzindrevet hækkeklipper. Vælger du en model med en lang klinge og et højt drejningsmoment, er du rigtigt godt på vej. En kraftig maskine af denne kaliber er anbefalelsesværdig, hvis du arbejder professionelt med hækkeklipning. Til de høje hække har vi også et udvalg af benzindrevne hækkeklippere, som kombinerer rå power med en ekstra stor rækkevidde. Skal du arbejde med maskinerne i længere tid ad gangen, anbefaler vi desuden en elefantlift, som aflaster og skåner din krop, mens du arbejder. Som tidligere nævnt er en benzindrevet plæneklipper også en af de mere støjende modeller. I nogle miljøer kan der være behov for en mere støjsvag løsning; det kan f.eks. være omkring hospitaler og hoteller, hvor det udendørs vedligeholdelsesarbejde helst skal foregå så diskret og med så få gener for patienter og gæster som muligt. Til sådanne opgaver kan du se nærmere på Husqvarna 520iHE3, som er en støjsvag, batteridreven stanghækkeklipper med en ydeevne svarende til en benzindrevet maskine på 20 cc.

Garanteret kvalitet med hækkeklippere fra de mest anerkendte brands


Vores mangeårige erfaring med en lang række forskellige brands har klædt os godt på til at udvælge de allerbedste hækkeklippere. Derfor finder du her på siden premium brands som Husqvarna, STIHL og Makita. Uanset om du skal trimme hækken hjemme i din egen have eller har brug for en professionel hækkeklipper til erhvervsbrug, kan du få opfyldt dine behov med disse brands. De er nemlig alle kendetegnet ved at spænde bredt i deres udvalg af hækkeklippere, ligesom de alle er traditionsrige virksomheder med en lang historie inden for udvikling og produktion af maskiner til enhver brug. Hos Savdoktoren forhandler vi kun det bedste af det bedste.

Udstyr din hækkeklipper med det rigtige tilbehør


Med det rigtige udstyr kan du udvide anvendelsesmulighederne for din hækkeklipper og få endnu mere glæde af den. Et forlængerrør til din stanghækkeklipper kan f.eks. øge rækkevidden, så du kan nå toppen af selv de højeste hække. Skal du arbejde længe med tungere maskiner, anbefaler vi, at du sørger for at skåne kroppen ved f.eks. at anvende en elefantlift eller et rygbæresystem.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om hækkeklippere


Som det fremgår af vores udvalg, er mulighederne mange, når du skal bestemme dig for en ny hækkeklipper. Forhåbentlig har vores vejledning her på siden hjulpet dig et godt stykke på vej – og skulle du alligevel have brug for individuel rådgivning, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi har indgående viden om hver eneste model i vores sortiment og hjælper dig meget gerne med at finde den hækkeklipper, der opfylder lige netop dine behov. Hos Savdoktoren har vi nemlig ikke kun det bedste udstyr til hækkeklipning – vi giver dig også den bedste rådgivning og service.