Dæktætner

Dæktætner – også kaldet dæktætningsmiddel – er en opfindelse, som overflødiggør reservehjulet. Midlet sprøjtes ind i det punkterede hjul, hvorved det forsegler utætheden og gør, at du kan pumpe nyt luft i dækket og køre videre. Det kan også benyttes præventivt til helt at undgå punkteringer og forlænger derved levetiden af dækkene på din havetraktor, trillebør, skovningsmaskine, truck, anhænger, cykel og mere.

2 produkter

OKO Dæktætning/Punkteringsvæske 1,25L
149,00 kr.
OKO Dæktætning/Punkteringsvæske 25L
2.195,00 kr.

Dæktætningsmiddel sparer dig penge, tid og besvær


Der er ikke mange steder, hvor punkteringer er mere hyppige end ved skov- og havearbejde. Maskinerne skal ofte køre på græs, grus eller over skovbund. Og det indebærer typisk, at de ruller over alle de ting, som dæk ikke er glade for: sten, grene, stubbe, torne og meget andet.

Hvis du har prøvet at punktere med din maskine langt ude i skoven, og du ikke har haft et reservehjul med dig, kender du også til det besvær, der følger. Først og fremmest skal du køre efter reservehjulet – måske endda betale for det – for derefter at vende tilbage og bruge tid på at skifte hjulet. Det kan hurtigt sætte en stopper for en god arbejdsdag. Og det kræver både tid, penge og døje.

Dæktætner til markedets bedste priser


Heldigvis findes der nu en bedre løsning. Med OREGONs dæktætner kan du nemt og hurtigt fixe en punktering. Det gælder for alle huller, som er lavet af genstande på over 16 mm i diameter. Det gælder altså langt de fleste flintesten og spidse grene. Selv en punktering fra et tabt søm eller en skruetrækker vil kunne ordnes.

Den særlige sammensætning af OREGONs dæktætningsmiddel gør, at den øjeblikkeligt lukker alle eksisterende huller og utætheder i både dæk, slange og fælg. Du kan altså bruge den til alle slags gummidæk, hvad end det er med eller uden slange. Og tilmeld er produktet miljøvenligt og fri for farlige stoffer. Hvis du bruger dæktætneren præventivt, kan den forlænge dækkenes levetid med op til 25 %.

Dæktætner kendes også under begreberne punkteringsvæske og dækforsegler. Det er det samme produkt, der er tale om. Bemærk, at dæktætner ikke kan anvendes til personbil eller andre hurtige køretøjer.