Markeringsspray

Markeringsspray – også kaldet mærkningsspray – er en midlertidig spraymaling, som bruges til at markere og identificere bestemte steder, for eksempel på træer, fortovsfliser eller græsplæner. Markeringsspray kan bruges på alle slags overflader og anvendes i vid udstrækning inden for blandt andet skovnings- og havearbejde, vejarbejde, orienteringsløb og sportsarrangementer.

1 produkter

OREGON Markeringsspray (500 ML)
60,00 kr.

Markeringsspray til alle formål


Markeringsspray er et utrolig alsidigt redskab. Det kan bruges til opmærkning af mange forskellige ting, hvor man ikke har brug for et længerevarende mærke. Vores markeringsspray fra OREGON er effektiv og hurtigtørrende, og den dækker godt. Samtidig har den et konstant flow, så den er nem at lave tydelige aftegninger med, og den hæfter selv på fugtige, snavsede og ujævne overflader.

Vores markeringsspray kommer i en hel række forskellige, selvlysende farver. Alle er nemme at se, og de kan bruges til forskellige omgivelser. For eksempel er den røde god til græsplæner, hvor den vil stå i kontrast til det grønne. Ligeledes er den orange god til mærkning af træer i skoven, og den blå gør sig godt til opskåret tømmer. Hvis du har brug for flere forskellige farver, kan du bruge dem til dit helt eget mærkningssystem. I byggeri kan det for eksempel være praktisk at opmærke placering af kloak med blå og udtag til el-installationer med gul.

Køb billig, effektiv markeringsspray her


Markeringsspray kan altså bruges til megen forskellig slags arbejde, både byggeri, i skoven og i industrien. Men den er også rigtig god at have ved hånden hjemme i haven. For eksempel kan den bruges til at optegne hinkeruder på fortovet eller fodboldbaner i haven. Den kan også anvendes ved festlige lejligheder, hvor der for eksempel skal laves skattejagt eller afholdes orienteringsløb.

Vi har også markeringsspray, som har væsentligt længere holdbarhed, faktisk helt op til 4 år. Denne bruges ideelt til opmærkning af træer, som i fremtiden skal fælles, markering af stier og udgravninger, skel og barrierer.