Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Afgrænsningskabel og installationsudstyr til robotplæneklippere

Her på siden har vi samlet alt det udstyr, som du skal bruge til at installere en robotplæneklipper på din plæne. Her finder du installationskits med alt i relevant værktøj og tilbehør, ligesom du finder nyt afgrænsningskabel, som du kan bruge, hvis din opkabling er gået i stykker. Med vores hjælp bliver installationen af en robotplæneklipper i din egen have så let som muligt. Og du er naturligvis også velkommen til at få vores professionelle råd og vejledning med på vejen, når du køber nyt afgrænsningskabel eller andet til din robotplæneklipper derhjemme.

1 til 24 ud af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Her finder du alt det, du har brug for, for at din robot bliver godt kørende


Der findes mange gode grunde til at installere en robot til at tage sig af hverdagens græsklipningspligter. For det første er det altid nemt og bekvemt at have en robot til at tage sig af den type arbejde, som for mange synes triviel – og for det andet er det lidt spændende med noget intelligent motoriseret udstyr, som man kan gå og nyde at holde øje med. Det synes vi i hvert fald her hos Savdoktoren.

Derfor har vi også tilegnet os lidt af et speciale i robotplæneklippere de seneste par år. Og det betyder også, at du finder et bredt sortiment af udstyr til korrekt installation og vedligeholdelse af din automatiserede plæneklipper her hos os. Det gælder blandt andet alt i installationsudstyr, som for eksempel afgrænsningskabel til robotplæneklipper, miljøvenlige jordspyd og kabelsøgere, som du altsammen finder her på siden.

Værdifuld information om installation af afgrænsningskabel til din robotplæneklipper


Hvad end du har planer om at afgrænse din robotplæneklippers domæne for første gang, eller du skal have repareret et defekt afgrænsningskabel, er det rart at vide lidt om, hvad du arbejder med. Når du har med så avanceret et værktøj at gøre, er det derfor meget fordelagtigt at begynde med at læse den medfølgende manual, inden du foretager dig andet. For i værste fald kan en fejlagtig installation af dit afgrænsningskabel og det medfølgende udstyr resultere i, at det er robotplæneklipperen selv, der forvolder skade på installationen. Og i andre tilfælde er det naturligvis andre faktorer, der gør, at installationen skal fikses. Og det er der heldigvis råd for. Her på siden finder du i hvert fald alt, der skal til for at sætte din installation op på den helt rigtige måde igen.

Selv om afgrænsningskabel til robotplæneklippere naturligvis er lavet til forholdene og er forholdsvist stærkt, er det ikke ensbetydende med, at der ikke opstår brud eller skader fra tid til anden. Heldigvis sker det dog yderst sjældent – men i disse tilfælde har du naturligvis brug for noget nyt kabel og det rette udstyr til at reparere det med. Her finder du således forskellige former for diagnosticeringsudstyr, redskaber til vedligeholdelse af installationen og værktøjer til at arbejde med din opsætning på.

Lad os hjælpe dig med installation af afgrænsningskabel til din robotplæneklipper


Når du køber en ny robotplæneklipper hos os, har du også mulighed for at lade os forestå installationen. Vi har udstyret og ekspertisen i at klare opgaven til enhver installationsopgave, der naturligvis fører afgrænsningskabel til din robotplæneklipper på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til din specifikke have eller grund. Her sørger vi for, at det hele kører, som det skal, inden vi forlader matriklen, så du kan få den største fornøjelse af din robotplæneklipper lige med det samme.

Send din robotplæneklipper i vinterhi – så ved du, at den kører, som den skal


Vi har også mulighed for at tilbyde dig et luksuriøst kurophold, hvor dit maskineri bliver gjort ordentligt i stand i den sæson, hvor den alligevel ikke kører. Her har vi forskellige pakker, der blandt andet indeholder opdatering til din plæneklippers nyeste software, udskiftning af knive, rengøring og eftersyn af alle plæneklipperens vigtigste komponenter og meget mere. Vi kan desuden også afhente og opbevare den for dig i et frostfrit lokale – og naturligvis levere den serviceret til dig igen, når foråret banker på døren.

Gå ind og læs mere om vores forskellige pakkeløsninger inden for vinterhotel til robotplæneklippere her.