Kabelnedlægger

En kabelnedlægger er en maskine, som bruges til nedgravning af kablerne til en robotplæneklipper. Nedlægning af kablerne bliver ikke kun betydeligt nemmere med en kabelnedlægger, det bliver også gjort i den rette dybde. Samtidig kommer kabelnedlæggeren uden besvær rundt i hjørnerne og under forhindringer som buske, blomster og hække.

2 produkter

Kabelnedlægger PWM600MH
PWM600MH
På lager
24.995,00 kr.
Kabelnedlægger PWM600MH
21.995,00 kr.

Spar tid og besvær med en kabelnedlægger


Skal du have robotplæneklipper til din have? Så skal du også bruge det særlige kabel, der installeres hele vejen rundt om det område, som robotplæneklipperen skal slå. Ellers ved den ikke, hvor den må køre til.

Flere og flere danske haver og anlæg får robotplæneklippere, og det er med god grund. De små maskiner gør ikke bare arbejdet nemmere, de klipper også tit pænere og mere grundigt end ved manuel græsslåning. Desuden er de energibesparende og miljøvenlige i forhold til så mange andre brændstofsdrevne plæneklippere.

Hvis du har investeret i en robotplæneklipper til din have og nu skal have lagt kablet ned, så er der god grund til at overveje at få en kabelnedlægger. Især hvis du har en stor have, måske endda et anlæg eller en mindre græsmark, som skal holdes pænt klippet. Måske arbejder du professionelt med installation af kabel til robotplæneklipper.

Uanset hvad tilfældet er, så gør en kabelnedlægger dit liv meget nemmere. Den nedgraver nemlig kablet præcist, og så det ikke længere er synligt. Nogle vælger simpelthen bare at lægge kablet synligt på jorden, men det kan vi ikke anbefale. Det kan alt for nemt blive beskadiget, flyttet eller rykket med. Robotplæneklippere fungerer præcist lige så godt, hvis kablet er gravet 4-6 centimeter ned i jorden, hvilket er præcist, hvad vores kabelnedlægger gør. På den måde sikrer du dig altså, at kablet er beskyttet, uden af syne, og stadig fungerer perfekt efter hensigten.