Pælehammer

Det siger lidt sig selv: Med en pælehammer kan du hamre pæle i jorden. Om du skal banke pæle, stolper, hegns- eller opbindingspæle i jorden på en mark, en fold eller ved et haveanlæg, så klarer en benzindrevet pælehammer det hårde arbejde for dig. Du skal blot håndtere pælehammeren og montere den på den pæl, som skal bankes i. Glem derfor alt om selv at stå med en tung hammer og slå pælen i – pælehammeren forskåner dig for det hårde og manuelle arbejde, som nedramning af pæle og stolper oftest er forbundet med. Arbejdet bliver let som en leg og uden fare for, at du overanstrenger dig.

4 produkter

DPD-80 Pælehammer (Huasheng)
1,0/1,3
Slagfrekvens 800-1.600
14,0
4.995,00 kr.
Benzin pælehammer DPD-80
1,0/1,3
Slagfrekvens 800-1.600
14,0
10.995,00 kr.
Pælehammer DPD-100 (Huasheng)
1,0/1,3
Slagfrekvens 820-1.200
18,5
6.995,00 kr.
Pælehammer BPD73
1,0/1,3
Slagfrekvens 820-1.200
18,0
12.495,00 kr.

Undgå tunge løft med en automatisk pælehammer


Pæl efter pæl efter pæl. En til tider uoverskuelig opgave, som kræver store mængder energi og mange kræfter fra dig. Heldigvis findes der en smartere løsning end den helt manuelle; en pælehammer på benzin. Hvad enten du skal banke opbindingspæle, hegnspæle, jernstolper, jordankre eller jordspyd i jorden, så er en pælehammer din ven. Her får du et værktøj til den meget specifikke opgave, det er at banke pæle i jorden, og som forskåner dig for at skulle svinge hammeren. Det gode ved en pælehammer er nemlig, at du blot skal montere hammeren over emnet, som skal bankes i jorden, så klarer den selve arbejdet. Din eneste opgave er derfor blot at holde pælehammeren i position. Det er nemt og sparer dig for hårdt, manuelt arbejde med tunge løft.

Køb pælehammer til benzin hos Savdoktoren


Hos Savdokoren finder du et udvalg af pælehammere og pælebankere til benzin. Et absolut must i maskinparken hos dig, som ofte står over for at skulle banke pæle i jorden. I vores sortiment vil du både kunne finde benzin-pælehammere med motor fra Huasheng og Honda i forskellige prisklasser med forskellige slagfrekvenser, effekt og vægt. Der er med andre ord mulighed for at finde lige præcis den pælehammer, som kan dække dit behov.

Skulle du have spørgsmål til valg af pælehammer, så hjælper vi dig gerne. Vi ved en hel del om pælehammere, og derfor er vi også de rette at spørge, når du søger afklaring vedrørende pælehammere. Du skal bare give os et kald på tlf. 98 17 27 33 eller sende os en mail med dit spørgsmål på info@savdoktoren.dk Vi sørger altid for at svare på mails indenfor en hverdag.