Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Højtryksrensere til alle behov

At give din bolig eller en bygning et indbydende udtryk ved hjælp af rengøring alene kan være en uoverkommelig udfordring. For bygningens stand påvirkes hele tiden af nogle udefrakommende faktorer, som alger, fugle, nedbør og snavs, der konstant aflejrer sig på tag, vægge og fliser mv. Heldigvis er højtryksrenseren det værktøj, der løser alle disse problemer på en effektiv måde, der får selv meget medtagede bygninger til at fremstå skinnende rene i en fart.
Her finder du et bredt udvalg af redskaber i forskellige prisklasser fra nogle af de mest anerkendte producenter af højtryksrensere.

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Højtryksspulere til terrasser og haveudstyr


Med en højtryksspuler har du mulighed for at sikre den nødvendige vedligeholdelse af din bolig og dit udstyr. Det er ofte ikke meget sværere end at slutte apparatet til vandkoblingen, tænde for renseren og lade udstyret arbejde for dig. Der findes dog forskellige trykindstillinger, vandtemperaturer og sæber, som kan hjælpe dig med at få de bedste forudsætninger for at få præcis det slutresultat, du søger. Der er naturligvis forskellige anbefalinger for, hvilket tryk og hvilken tilgang, der er oplagt, når du skal bruge din højtryksrenser til forskellige materialer – for eksempel glasflader, haveredskaber af metal, træ og fliser af sten. Du kan læse mere om, hvad de forskellige højtryksspulere, som du kan se her på siden, egner sig til ved at trykke på dem. Her vil du også kunne finde en liste over de tekniske specifikationer og en liste over eventuelt medfølgende tilbehør, der giver dig muligheder for at foretage en specialiseret rengøring på den mest hensigtsmæssige måde. Selv mange af vores billigste modeller er fornuftige løsninger til det almindelige husbehov, mens de større højtryksrensere naturligvis har nogle markante fordele i håndteringen af større og meget forskelligartede opgaver. Så begynd med at gøre dig selv bevidst om dit behov for en højtryksrenser. Her er mange valgmuligheder at vælge mellem – og vi assisterer dig naturligvis gerne i dit valg, hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dig.

Brug en højtryksrenser til at give dine fliser nyt liv


Der er mange, der fortrinsvis bruger deres højtryksrenser til at fjerne uønskede belægninger på fliser og sten. Det kan eksempelvis være i indkørsler, på terrasser eller på trapper. Her er højtryksrenseren det bedste valg, da den giver dig synlige forbedringer lige med det samme – og faktisk kan man ofte glemme, hvor stor betydning det egentlig har for helhedsindtrykket af et hus eller en hvilken som helst anden bygning. En højtryksrensning af fliserne alene løfter simpelthen den æstetiske værdi og får det hele til at fremstå meget pænere, nyere og langt mere indbydende. At bruge højtryksrenseren til at fjerne efterladenskaber fra fugle, alger og generelt snavs, så det ser pænere ud, er dog ikke den eneste fordel. For alle disse ting kan faktisk forårsage varig skade. Det kan for eksempel være råd i træværket – men også mursten kan tage skade over tid, hvis ikke de får en tur med en højtryksrenser fra tid til anden. En fast tradition med at finde højtryksrenseren frem mindst én gang i sommerhalvåret, hvor du giver vægge, vinduer, tag mv. en hurtig men grundig overhaling, vil gøre underværker for dig og dit hus i længden. I hvert fald vil det minimere risikoen for førnævnte skader – hvilket betyder, at din investering i en fornuftig højtryksrenser sagtens kan vise sig at være en omkostningseffektiv investering for dig. Du kan også bruge renserne til at tage dig af uønsket graffiti på vægge og facader og børnenes kridttegninger på fortove og veje, når du synes, at de er færdige med at pynte.

Det oplagte redskab til alle de krævende udendørs rengøringsopgaver


Det er naturligvis ikke bare fliser, der har gavn af en spuling med en højtryksrenser. Har du en fortovsstrækning foran din bolig, kan du med fordel også give den en tur, når du er i gang. Det kræver ikke det helt store, når først du har redskabet til det – og det vil kunne tage alle efterladenskaber fra fodgængere og cyklister uden problemer. Selv besværlige stykker af tyggegummi eller krudt fra nytårsaften. Du kan også have fornøjelse af at have en højtryksrenser stående, hvis du driver virksomheder – fx hvis du har en garage eller et værksted, parkeringsområder, et område med skraldespande, store facader eller markiser. Her er højtryksrenseren også nøglen til at øge besøgendes og de daglige brugeres indtryk af dine lokaler betragteligt i løbet af ganske få minutter.

En forbedring af sikkerhed og helbred


Brug højtryksrenseren til at fjerne uønskede eller skadelige substanser fra de områder, hvor folk færdes. Det kan for eksempel være pollen, kemikalier, støv, snavs, alger – alt sammen elementer, der i værste fald kan have en negativ indflydelse på menneskers sundhed og forårsage vedvarende allergier og andre sygdomme. En god højtryksrenser fjerner selv besværlige belægninger og indlejringer som fedt, olie og alger, der kan være enormt svære at fjerne på anden vis – og så ser det tilmed godt ud og har masser af sundhedsmæssige fordele også. Hermed sikrer du også, at folk ikke falder og slår sig på en overflade, der er blevet glat på grund af spildt olie, eller en træterrasse, der er blevet angrebet af alger. Langt de fleste ulykker i hjem og på arbejdspladser er faldulykker – og det problem kan du altså nemt gøre noget ved ved hjælp af din højtryksrenser.

Gode højtryksrensere fra Husqvarna og STIHL


Hos Savdoktoren har vi ikke andet end højtryksrensere i god kvalitet i vores sortiment. Her finder du blandt andet de anerkendte redskaber fra Husqvarna, som har flere århundredes erfaring med vandkraft. Deres produkter har været længst fremme i feltet som en af de mest genkendelige brands inden for værktøj til private haver og skovning i generationer. Derfor er deres højtryksrensere naturligvis også noget af det udstyr, som er bedst velegnet til danske boligejere mv., der vægter kvalitet såvel som funktionalitet i deres værktøj. Og selv om Husqvarna oprindeligt er svensk, har deres sans for kvalitet, brugervenlighed og innovation gjort dem til et af de navne, der er bedst kendt inden for højtryksrensere i hele den vestlige verden. Du finder også kvalitetsrensere fra STIHL, som har været førende inden for skovværktøj i snart 100 år. Deres højtryksrensere er også moderne værktøjer med innovative funktioner og en komfort, der sikrer, at du kan få det maksimale udbytte og maksimal performance ud af din højtryksrenser. Disse højtryksspulere egner sig også til professionel brug og for dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med deres powertools.

Her finder du også tilbehøret til din højtryksrenser


Vi har også udstyr, som du kan montere på din højtryksrenser, så det bliver let at bruge den til rengøring af bilen. Her er det selvfølgelig vigtigt at prioritere en løsning, der ikke påfører skader på lakken, men stadig renser i dybden for det snavs, din bil samler gennem alle årstidernes forskellige påvirkninger fra eksempelvis støv, insekter, havgus,vejsalt og lignende. Du kan også finde et udvalg af roterende børstehoveder, som er rigtigt gode til at give bestemte overflader en særligt god og passende nænsom behandling. Det kan for eksempel være murværket eller træværket på stakitter, terrasse, carporte, redskabsskure og gavl.

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål angående højtryksrensere


Vores udvalg af højtryksrensere og tilbehør er omfattende. Derfor er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om, hvilken model, der passer bedst til dit behov. Flere af modellerne i vores sortiment adskiller sig via deres funktionalitet og kraft, og måske har du slet ikke brug for den kraftigste model, der findes på markedet. Kontakt os i dag – så hjælper vi dig hurtigt med at finde en højtryksrenser, der klarer præcis de opgaver, du skal løse. For hos Savdoktoren har vi alt, hvad du skal bruge af godt værktøj til udendørs brug.