Installation af robotplæneklippere

Hos P.J. skovværktøj og Savdoktoren håndterer vores dygtige og erfarne eksperter indenfor Husqvarna Automower og Stihl I-Mow, mange daglige forespørgsler omkring tekniske detaljer, råd og vejledning.

Vi har over tid fået opbygget en ganske stor erfaring med maskinerne, hvor rigtigt mange spørgsmål samt forespørgsler går igen og igen – derfor har vi lavet nogle simple Gør-Det-Selv guider, så man nemt hjælpes på rette vej til løsning af den enkelte udfordring og man så selv kan klare problemet, evt. helt uden besøg af en dyr reparatør.

Vores guider/hjælpeværktøjer er udviklet, så de er nemme at forstå for alle og med enkle beskrivelser – trin for trin hen imod problemløsningen eller så man får klarlagt hvad problemet er og derfra kan tilkalde hjælp, hvis nødvendigt.

Mangler du installationsudstyr eller afgrænsningskabler har vi også et bredt udvalg af muligheder her på siden.

Diverse guides til troubleshooting med robotplæneklipper:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din robotplæneklipper

Skulle der være tekniske spørgsmål, er vi gerne behjælpelige – gerne og helst via mail, da det er meget vanskeligt for vores montører, at besvare telefonopkald i en meget travl hverdag – skriv gerne kontaktoplysninger og maskintype/model, så vi nemmere kan hjælpe.

Vi kan desværre ikke tilbyde, at komme til assistance udenfor vores nærområde – Vi henviser gerne til en kompetent kollega i dit eget område.

God fornøjelse.