Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Jordbor og pælebor

Et jordbor kaldes også et pælebor, fordi det er ideelt til at grave de smalle og dybe huller, som pæle skal sættes ned i for at stå stabilt. Jordboret er også optimalt til forskellige former for beplantning, fx når du skal sætte hæk. Med et motordrevet jordbor er der meget tid og mange kræfter at spare i forhold til de lidt mere gammeldags, manuelle jordbor. Her på siden finder du jordbor og alskens tilbehør, der gør arbejdet lidt lettere.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Præcision og effektivitet er nøgleordene med et motordrevet jordbor


Når der skal graves dybe og helt smalle huller, kommer skovlen til kort. Det er simpelthen ikke muligt at grave huller så smalle, som der nogle gange er brug for. I stedet skal du rette blikket mod et jordbor, som med sin cylinderformede snegl kan skubbe jorden op, uden at hullet bliver bredere end selve boret. Faktisk findes der jordbor, der måler ganske få cm i diameter. Samtidig bliver hullets vægge ved med at være helt stabile.

Du kender sikkert de traditionelle, manuelle jordbor. De kan være udmærkede, hvis du skal sætte et enkelt gyngestativ op eller sætte et par træer eller planter i haven – men har du mange meter hegn eller hæk, der skal sættes op, vil du sætte pris på et motordrevet bor. Et motordrevet bor sætter ikke kun arbejdets hastighed i vejret, det skåner dig også for det hårde, fysiske arbejde.

Moderne jordbor er desuden udstyret med en del funktioner, der øger komforten ved brug. Det kan være vibrationsdæmpende håndtag og støttepolstring. Det betyder, at du kan bruge boret i længere tid uden at blive træt eller få belastningsskader, ligesom der er fokus på sikkerhed med QuickStop-borbremsen, som omgående bremser boret, hvis det sætter sig fast. Der er således lang vej fra det gammeldags pælebor i metal til et smart, motoriseret pælebor – både, når det gælder komfort og effektivitet.

Find også jordbor til andre behov


Med det rigtige tilbehør kan du udvide anvendelsesmulighederne for dit jordbor betragteligt. Er der behov for at bore ekstra dybe huller, er det fx ikke nødvendigt at købe et helt nyt og længere bor, du kan derimod nøjes med et smart forlængerskaft. Bruger du dit jordbor i forbindelse med beplantning, findes der også løsninger, der gør den del af arbejdet lettere og giver dig bedre resultater. Det kunne fx være et plantebor, som gør hullet smallere i bunden og ikke fladt som med et traditionelt jordbor – det er ideelt, når du skal have planterne eller træerne til at stå lige. Der findes også særlige plantebor, som er velegnede til løsning af jorden, inden der plantes.

Har du brug for hjælp til at vælge dit nye plantebor, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med motoriserede haveredskaber og hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg.