Velkommen til P.J. Skovværktøj - siden 1968

98 17 27 33 | 8.00-16.00 | info@savdoktoren.dk | Min konto

Batteridrevne plæneklippere

Vælger du en plæneklipper med batteri, kan du lægge besværet med benzin og ledninger på hylden. Alt, du skal gøre, er at sætte det opladede batteri i plæneklipperen, og så er du klar til at få græsplænen tilbage i topform. Du får oven i købet en maskine, som er både støjsvag, driftssikker, mindre forurenende og let at manøvrere. Hos Savdoktoren finder du plæneklippere til både større og mindre arealer og med forskellige funktioner og indstillingsmuligheder.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Hvilken plæneklipper med batteri skal du vælge?


Når du skal vælge din nye, batteridrevne plæneklipper, er der et par ting, der er værd at overveje. Den vigtigste er størrelsen på din græsplæne, som spiller ind på flere måder. Med en stor græsplæne er det en fordel at vælge en plæneklipper med en stor klippebredde. Det sparer dig for nogle traveture frem og tilbage, fordi du simpelthen slår mere græs ad gangen. Omvendt kan en smallere klippebredde være en fordel på mindre arealer og i haver med smalle passager.

Tænk også over, om du vil have en batteri-plæneklipper med græsopsamler eller en batteribioklipper. Opsamleren er en boks, som det afklippede græs lander i, og som blot skal tømmes, når du er færdig med at slå græsset – eller evt. undervejs, hvis du arbejder på et stort areal. Bioklipperen er derimod designet til at gøde din græsplæne, samtidig med at du slår græsset. Det sker ved, at de afklippede græsstrå spredes jævnt ud over plænen.

Et spørgsmål, du kan stille dig selv, er også, hvem der primært kommer til at bruge plæneklipperen. Der findes nemlig både helt lette og tungere modeller, og skal børnene eksempelvis hjælpe til med græsslåningen som en del af deres huslige pligter, kan det give mening at vælge en model, der er let at manøvrere.

En plæneklipper med batteri er mere støjsvag


Som du måske allerede har fornemmet, er der adskillige fordele at hente, når du vælger en græsslåmaskine med batteri. En af de fordele, som mange værdsætter, er den begrænsede støj.

Hvem kan ikke nikke genkendende til den irritation, der uvægerligt opstår, når man lige akkurat har sat sig til rette på terrassen – og naboen i samme sekund går i gang med benzinplæneklipperen. Med en batteri-plæneklipper forstyrrer du hverken naboen eller andre i husstanden, for støjen er væsentligt lavere end med en traditionel benzinplæneklipper. Du kan sågar høre musik imens, hvis det gør arbejdet lidt sjovere for dig.

Ud over, at maskinen larmer mindre, afgiver den også færre vibrationer, hvilket er med til at give dig et mere behageligt arbejde, når du slår græs.

Let arbejdet med et ekstra batteri til din plæneklipper


Batteriets begrænsede arbejdstid bliver ofte fremført som et argument imod den batteridrevne plæneklipper. Men faktum er, at batterierne hele tiden bedre og giver plæneklipperne en ganske fornuftig arbejdstid. På større græsplæner kan du dog ofte få brug for en opladning undervejs, og derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et ekstra batteri.

Sørger du for altid at have et fuldt opladet batteri i baghånden, er det ingen sag blot at skifte det flade batteri ud med et nyt og straks fortsætte, hvor du slap. Til gengæld slipper du for at bekymre dig for at have benzin nok, ligesom du ikke skal bakse med forlængerledninger gennem haven.

Nem betjening og vedligeholdelse


Vores udvalg af plæneklippere med batteri fra STIHL udmærker sig ved, at de er nemme at betjene og manøvrere. En traditionel plæneklipper med startsnor kan volde nogle mennesker problemer, men med en batteridrevet plæneklipper sker starten bogstaveligt talt med et tryk på en knap. Klippehøjden indstilles også helt enkelt, enten centralt eller med hjul eller aksel. Når du først er gået i gang med selve arbejdet med at slå græsset, vil du også mærke, at græsslåmaskinen med batteri er let at manøvrere rundt på græsplænen. Flere modeller har også et praktisk bærehåndtag, som du kan bruge, hvis du har en have i flere niveauer, skal bære maskinen hen over en terrasse el.lign.

Anskaffer du dig en plæneklipper med batteri, kan du også være heldig at spare nogle ture på værkstedet. En batteri-plæneklipper består af færre bevægelige dele end en benzinplæneklipper, og der er dermed færre ting, der kan gå i stykker.

Sørger du for altid at have et fuldt opladet batteri i baghånden, er det ingen sag blot at skifte det flade batteri ud med et nyt og straks fortsætte, hvor du slap. Til gengæld slipper du for at bekymre dig for at have benzin nok, ligesom du ikke skal bakse med forlængerledninger gennem haven.

Få vores hjælp til at finde din nye plæneklipper med batteri


Vi har mange års erfaring med havemaskiner, og derfor er vi godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge din nye græsslåmaskine med batteri. Er udvalget svært at overskue, hjælper vi dig gerne i den rigtige retning, hvis blot du hjælper os med at afklare dine behov og ønsker. Kontakt os pr. telefon eller mail, så vil vi gøre vores bedste for at finde den helt rigtige plæneklipper til dig.