Guide til trimmere og buskryddere

Trimmere

Når terrænet ikke tillader en plæneklipper mere, så er det nødvendigt med en god græstrimmer eller buskrydder til at rydde op i højt græs og ukrudt. 

Har du brug for noget der kan klare mere sejt græs eller udtynding i buskadset, kan nogle trimmere og buskryddere udstyres med både trimmerhoved og kniv alt efter arbejdsopgave. Her er det vigtigt at finde ud af hvilken klinge der passer bedst til maskinen. Der findes den del forskellige typer klinger som f.eks. en rundsavsklinge eller en trekantskniv.

Tjek hvad din maskine kan bruge af skæreudstyr og tilbehør, da det kan afhænge af motoreffekten hvad der er bedst.

Vælg den rigtige type trimmersnørre

På Savdoktoren har vi ikke kun forskellige tykkelse snørre, men også forskellige typer. Den almindelige runde snørre er som standard den du finder i dit trimmerhoved, men skulle du få brug for en mere slidstærk og eller mere effektiv snørre, har vi kantet trimmersnøre fra Oregon med indbygget aluminiumpartikler for forbedret modstandsdygtighed.

Hvilken type snørre skal man bruge til sin trimmer?

Trimmersnørre findes i en del forskellige tykkelser, derfor er det vigtigt når du skal vælge ny trimmersnørre, at du ved hvad dit trimmerhoved benytter. Hos Stihl kan du bla. tjekke manuelen for dit trimmerhoved for at være sikker på den korrekte anvendelige tykkelse.